Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problém s prohlížečem.

Návody, recenze, diskuze, řešení problémů

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Syntax
Návštěvník
Návštěvník

Problém s prohlížečem.

#1 Příspěvek od Syntax »

Zdravím.
Zaprvé se předem omlouvám, pokud jsem tento příspěvek vytvořil v nesprávné sekci určené k jiným problémům.
Teď ale k hlavnímu - nechce mi pracovat Google chrome. Problém se stal nedávno, prostě se mi dlouho načítá obsah a nakonec mi to stejně vyhodí - Tato webová stránka není dostupná. A to ať chci jít kamkoliv... Nenačte mi to nic.
Nevím, čím to je! Asi jsem klikl na něco, na co jsem kliknout neměl... Zajímavé je, že IE mi jede úplně v pořádku, načte mi to jakoukoliv stránku, ale bohužel s IE se spokojit nehodlám (jak jistě všichni víte, není zrovna nejlepší prohlížeč). Jednoduše se k internetu připojím pouze přes Internet Explorer. Nejde mi chrome, a nemůžu ani nainstalovat jiný prohlížeč. Prostě jsem uvězněn v IE prohlížeči.
Nevím, jak se dostat do nabídky chrom, odkud bych si mohl zkontrolovat nastavení proxy - pokud toto někdo víte, napište mi prosím.
Moc rád bych zase používal jiný prohlížeč, než je tento.
Mockrát děkuji za ochotu :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problém s prohlížečem.

#2 Příspěvek od Rudy »

Také zdravím!
Zobrazení skrytých nastavení najdete zde: http://technet.idnes.cz/om-nejlepsich-c ... ftware_dvr
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Syntax
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Syntax »

Děkuji Rudy.
Google chrome opět funguje tak, jak má!
Dokonce už mi jde nainstalovat Opera. Sice nevím, jak dlouho to asi vydrží, ale nezbývá než doufat, že se něco nepokazí.
Když už je problém vyřešen, můžete LOCK.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Nemáte zač! :)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno