Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Kontrola logu RSIT+minidump
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Kontrola logu RSIT+minidump
OK. Pokud bude další modrá smrt, hned dám vědět.
Budu čekat.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Tak po týdnu, kde si nic nestalo, jsem si myslel, že je vše už v pořádku. A dnes ráno mě překvapila náhlá modrá smrt.
http://leteckaposta.cz/509775603
http://leteckaposta.cz/509775603
Tady došlo k vyjímce způsobené narušením ochrany přístupu do paměti při alokaci paměti pro grafický ovladač.
Udělej raději test paměti. Nepřetaktováváš něco?
Udělej raději test paměti. Nepřetaktováváš něco?
Nene, nesnažím se nic přetaktovat. 1) Skoro nevím co to je 2) Ani nevím kde bych to dělal
Ok, udělám.
Ok, udělám.
OK
Zvolíš Write Image File to disc, vypálíš na CD. Pak restartuješ počítač a buď se CD spustí samo nebo je nutno vyvolat nabídku spouštěcích zařízení některou z kláves, či nastavit spouštěcí prioritu
CD/DVD mechaniky tak, aby byla na prvním místě.
Co je to za počítač?
CD/DVD mechaniky tak, aby byla na prvním místě.
Co je to za počítač?
Byl jsem sám trochu zmaten a můj poslední komentář jsem vymazal. Pardon. Ok. Mám win8pro.
Tak dej vědět, zdali se GM spustí.
Když jsem zvolil tu možnost, vybrat soubor, dal jsem to tlačítko aby proces běžel, ale na konci se mi zobrazilo okno s těmito věty:
All attempts to automatically close the drive tray have failed. NOTE: This is to be expected an laptop slimline driver. Please close it manually and then click"OK" to continue.
Tak jsem zavřel vyjetou CD/DVD mechaniku a kliknul OK. Něco de dělo. Pak to napsalo úspěšně dokončeno. Tak jsem zkusil rstartovat počítač a spustit se mi normálně win8.
All attempts to automatically close the drive tray have failed. NOTE: This is to be expected an laptop slimline driver. Please close it manually and then click"OK" to continue.
Tak jsem zavřel vyjetou CD/DVD mechaniku a kliknul OK. Něco de dělo. Pak to napsalo úspěšně dokončeno. Tak jsem zkusil rstartovat počítač a spustit se mi normálně win8.
To je notebook nebo stolní PC? Jaký typ?
Lenovo Ideapad G560 >notebook
Při stisku F12 při startu by se ti měl zobrazit seznam spouštěcích zařízení. Pokud ne, tak se to musí povolit v nastavení BIOSu.
Tak přes tu F12 to šlo hnedka, nechal jsem běžět PC přes noc, ráno tam bylo asi 40%, kouknul jsem na ntb až odpoledne až tam bylo 10%. Takže to šlo zřejmě znova, tak jsem dal esc>quit > přerušilo se to, ale potom se to asi 10 minut nechtělo nějak vypnout, tak jsem to vypnul ntb, zapnul win8. Kde teď mám najít ten soubor " GM.xxx " už nevím jaká to byla koncovka. Dal jsem hledání souboru a nenašlo ho to.
*našel jsem si manuál goldmemory. Našel jsem si vysvětlivky k jednotlivým slovům atd. co tam jsou. Tak jsem zjistil že test mi běžel už po druhé. Stav Passed, takže proběhl bez erroru. A v kolonce Errors byla 0. ---> i když nevím kde ten soubor je, tak toto si pamatuji, takže test asi dopadl dobře.
*našel jsem si manuál goldmemory. Našel jsem si vysvětlivky k jednotlivým slovům atd. co tam jsou. Tak jsem zjistil že test mi běžel už po druhé. Stav Passed, takže proběhl bez erroru. A v kolonce Errors byla 0. ---> i když nevím kde ten soubor je, tak toto si pamatuji, takže test asi dopadl dobře.
Tak po pár dnech opět minidumpy, dokonce dva za sebou... http://leteckaposta.cz/866321149