Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Firefox otvírá samovolně nové záložky
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Firefox otvírá samovolně nové záložky
Fajn, to je on, jak se chova PC nyni 

Zatím nepozoruji nic neobvyklého, žádné problémy. Přiznám se,že dnes na něm moc nedělám, jen projíždím internet, pár pravidelných návštěv na oblíbené weby, žádné rizikové (resp. neměly by být). Akorát doběhl plánovaný test AV, žádný nález. Vše, co denně používám, funguje bez problémů
Tak dnes mi stejný problém začal o přestávce na služebním počítači, odkazující stránky byly z go.cz.bbelements.com a otvírala se stránka ze serveru lp.djummer.com s možností výhra iPodu. Stránky které jsem měl původně otevřené byly seznam.cz a ipmsnymburk.com/forum, z některých z nich to do počítače nalezlo nebo ze Skype, nic jiného v tu dobu nebylo. To dávám jen pro info, tento počítač nechám pročistit naším IT

Tak jeste uklidime6. Fórum viry.cz se nezabývá odvirováním firemních PC - na toto jsou ve firmách placení (a někdy až hodně nadstandardně) IT technici, případně si je firma může najmou. My jsme tu zdarma a ve svém volném čase, nehodláme dělat práci za někoho jiného, kdo si pak jen slízne smetánku a plat. Taktéž ani neposkytujeme poradenství v oblasti zabezpečení firemních sítí či nastavení firemních sítí. Zkrátka a jednoduše, naše fórum poskytuje podporu domácím uživatelům.

- Stahnete a spustte
- Pro potvrzeni volby mackejte A, Enter
- Po pouziti utilitu smazte
- Antiviry touhou utilitu chybne oznacit jako vir - jedna se o falesny poplach - takze v pohode stahnete (pripadne vypnete pri stahovani antivir)

- Stahnete a spustte
- Kliknete na CleanUp a potvrdte YES
- Program uklidi a restartuje PC

- Stahnete a spustte
- Kliknete na Start a potvrdte OK
- Program uklidi a restartuje pc
- Po pouziti utilitu smazte

Panel čistič
- Vse nechte jak je, jen dejte Analyzovat a pote Spustit CCleaner
- dejte Hledej problémy
- nasledne Opravit problémy - zalohu registru doporucuji udelat, opravte vsechny problemy
- postup opakujte dokud nebude bez problemu - vetsinou cca 3x
- Zde muzete odinstalovat nepotrebne programy

Díky za pomoc, vyčištěno, uklizeno včetně všech pomocných prográmků mimo Ccleaneru, abych je někdy omylem nespustil a pak se nedivil
Poslal jsem malé poděkování na účet
Snad se tady nestanu štamgastem
Pravidla jsem si přečetl a tak jsem věděl, že firemní PC tady neřešíte, ani bych si netroufl vrtat do firemního počítadla, ale dal jsem sem tu informaci z toho důvodu, že jsem nabyl podezření, z jakých zdrojů mohly problémy přijít, protože v obou počítačích je stejný prohlížeč a spuštěné stejné programy i navštívené stejné stránky mne v tom jen utvrzují
Poslal jsem malé poděkování na účet
Snad se tady nestanu štamgastem

Pravidla jsem si přečetl a tak jsem věděl, že firemní PC tady neřešíte, ani bych si netroufl vrtat do firemního počítadla, ale dal jsem sem tu informaci z toho důvodu, že jsem nabyl podezření, z jakých zdrojů mohly problémy přijít, protože v obou počítačích je stejný prohlížeč a spuštěné stejné programy i navštívené stejné stránky mne v tom jen utvrzují