Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Avast nepracuje

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

Re: Avast nepracuje

#16 Příspěvek od tuvok07 »

Myslel jsem aktualizovat z jeho nabídky, ale pokud se vůbec nespustí.... Třeba Rudy ještě něco vymyslí. Myslel jsem si, že se mi tu někde válí instalačka, proto jsem se vmísil, ale bohužel to nakonec taky byla jedenáctka :(
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

greatone
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od greatone »

To nevadí, i tak Vám děkuji že jste chtěl pomoci.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

WMP12 zkuste pohledat třeba na uložto.cz. Stažený soubor před spuštěním (rozbalením) raději prověřte antivirem.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od tuvok07 »

Samosebou bez diakritiky a s www před
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

greatone
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od greatone »

Mno na ulozto jsem našel, ale je to nejaka crackla verze. Do ni se me jít nechce :-(

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od tuvok07 »

Toho jsem se obával :( Jak to myslíte cracklá? Co tomu konkrétně nasvědčuje?
V tom případě opravdu nezvývá, než počkat, jestli Rudy či kolegové ještě něco nevymyslí, nebo používat alternativy.
Také se můžete zkusit obrátit na technickou podporu Microsoftu.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Rudy »

Já mohu vymyslet jen alternativu. Např. KMPlayer (osobně mi přijde daleko méně těžkopádnyý, než WMP), nebo VLCPlayer.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

greatone
Návštěvník
Návštěvník

#23 Příspěvek od greatone »

Když otevřu instalátor, je v záhlaví přímo napsáno kdo nebo která skupina to cracknula... :-)
Asi zůstanu u těch alternativ používám WMP classic Home cinema. Jen musím ještě něco rozumného na muziku stáhnout.
Zatím tedy všem zůčastněným děkuji, kdyby Vás něco napadlo ozvěte se. Mě to bude vrtat hlavou, a budu přemýšlet :-)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Rudy »

OK, doporučuji. Nevěděl jsem, že je to cracklá verze.

Varování:

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od tuvok07 »

Na muziku doporučuji foobar.
http://www.foobar2000.org/
Je jednoduchý, snadno ovladatelný a umí všechny známé formáty. Navíc má poměrně dost pluginů které ho mohou rozšířit.

Zamčeno