Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
2x java agent HF + nějakej adware
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: 2x java agent HF + nějakej adware
Tu odinstalaci CF preskocte...
udělal jsem vše podle návodu a PC je evidentně svižnější,ostřejší
ccleaner se mi líbí, a budu ho používat.....a co ty ostatní cleanery? a killery?.... dokázal bych nějakej použít?
Existuje něco trochu lepšího než avast, když ten několik těch padouchů vůbec nenašel?
Zvládl bych něco použít z toho co jsme teď aplikovali i sám?
Díky

ccleaner se mi líbí, a budu ho používat.....a co ty ostatní cleanery? a killery?.... dokázal bych nějakej použít?
Existuje něco trochu lepšího než avast, když ten několik těch padouchů vůbec nenašel?
Zvládl bych něco použít z toho co jsme teď aplikovali i sám?

Díky
..., jo a ten combofix je pryč... 

OK díky moc za pomoc, rady a váš čas.
Good luck
Good luck