Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Restart místo vypnutí
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Restart místo vypnutí
Dobrý den, zde jsem s JaRonem řešil problém a ten mě pak odkázal sem. Odkaz na téma: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=126945 Odkaz na soubory minidump: http://leteckaposta.cz/145248987 .
Re: Restart místo vypnutí
Podívám se na to.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Dochází k tomu, že ovladač win32k.sys (kernel mode část subsystému Windows) před ukončením relace neuvolní kousek paměti, který si alokoval ze stránkované haldy jádra. Buď se jedná o chybu přímo ve win32k.sys, pak budeš muset čekat na fix od MS nebo to může být chyba třeba v grafickém ovladači, který alokuje paměť prostřednictvím win32k.sys.
Updatni oba grafické ovladače (od nVidia i Intelu), budou-li k dispozici.
Updatni oba grafické ovladače (od nVidia i Intelu), budou-li k dispozici.
Nainstaloval jsem nejnovější graf. ovladače jak Intelu, tak nVidie, dále všechny Updaty od MS a problém stále přetrvává. minidump stále odkazuje na "ntoskrnl.exe". Mám počítač reklamovat nebo máte ještě nějaký nápad? Díky.
Reklamovat samozřejmě můžeš. Otázka je, zda bude reklamace uznána. Pravděpodobně je to totiž softwarová chyba, na kterou se záruka obvykle nevztahuje.
Co jsi instaloval v době, kdy to začalo? V Ovládací panely->Programy a funkce je datum instalace u každého programu. Tedy alespoň ve W7, W8 nemám.
Zkoušel jsi systém obnovit z nějakého bodu obnovy, který byl vytvořený v době před problémy?
Co jsi instaloval v době, kdy to začalo? V Ovládací panely->Programy a funkce je datum instalace u každého programu. Tedy alespoň ve W7, W8 nemám.
Zkoušel jsi systém obnovit z nějakého bodu obnovy, který byl vytvořený v době před problémy?
Bod obnovy jsem zkoušel. Instalované programy: Landi 11 (výukový program), MS sky drive a Office 13 (Preview verze), Smart Board produkty (k interaktivní tabuli) a Zoner PS 15.
Zkus ty programy jeden po druhém odinstalovat a pokaždé otestuj, jak probíhá vypínání.
Ok, vyzkouším a i kdyby to nepomohlo, tak děkuji mockrát za pomoc a ochotu.
Dej vědět.