Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
ActiveX se dožaduje přístupu na net, preventivní kontrola
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: ActiveX se dožaduje přístupu na net, preventivní kontrol
Bohužel, složku minidump nemám. Jak jsem psal, windows jsem obnovoval ze zálohy a to podstatně starší, než je první zobrazení té modré obrazovky popsané bílým písmem... 

Tak je to tu zas...
Tady je výpis těch tří hodnot:
PROCESS_NAME: System
MODULE_NAME: NETIO
IMAGE_NAME: NETIO.SYS
Na netu jsem se dočetl, že by to mohlo mít spojitost se zone alarmem. Ten používám, ale chtěl bych se zeptat, jestli by to nešlo vyřešit jinak, než jeho odinstalováním. Mám ho totiž placenej.
Tady je výpis těch tří hodnot:
PROCESS_NAME: System
MODULE_NAME: NETIO
IMAGE_NAME: NETIO.SYS
Na netu jsem se dočetl, že by to mohlo mít spojitost se zone alarmem. Ten používám, ale chtěl bych se zeptat, jestli by to nešlo vyřešit jinak, než jeho odinstalováním. Mám ho totiž placenej.
Zdravím, jak zas vždyť si tu nebyl rok.Thorleif píše:Tak je to tu zas...
NETIO.SYS nemusí hned mít něco společného se zabezpečením.
Zkusil bych aktualizovat ovladače síťovky a podívat se zda Zone Alarm nejede i s Windows firewallem.