Vybral som si tieto komponenty a keďže nie som odborník aj keď viem čítať a rozumiem kadečomu, rád si dám poradiť či je to spolu kompatibilné. Podľa mňa áno.
Ďakujem.
Zdravím!
Mělo by to fungovat dohromady. Jen disk pojede v režimu SATAII (tedy pomaleji, než je disk schopen komunikovat). Dále bude záležet na gr. kartě (na její spotřebě), zda bude 400W zdroj schopen zásobit celý PC energií. U těch "nejnadupanějších" grafik by to nemuselo stačit.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Čiže ak dobre rozumiem, treba buď iný MB alebo HDD. Totiž tú dosku som si vybral kvôli LPT konektoru. aby som nemusel zmätkovať s tlačiarňou.
Prípadne rada, ak je nejaká?
Ďakujem.
mapo44 píše:Čiže ak dobre rozumiem, treba buď iný MB alebo HDD. Totiž tú dosku som si vybral kvôli LPT konektoru. aby som nemusel zmätkovať s tlačiarňou.
Prípadne rada, ak je nejaká?
Ďakujem.
Ono to fungovat bude. Pouze disk nepojede v režimu ATAIII, ale ATAII. Ten je o něco pomalejší.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.