Mohlo by se jednat o chybu pevného disku. SMART atributy disku 0xBB (Ohlášeno neopravitelných chyb) a 0xBC (Časový limit příkazu) nejsou nulové, došlo tam k nějakému problému.
iaStor.sys kde to padá, je Intelácký ovladač úložiště.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BSOD iastor.sys
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: BSOD iastor.sys
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
MiliNess: Takže by se mohlo jednat o hardwareový problém? Výměna disku? :-O
Jinak jsem ještě zkoušela BurnInTest, všechno v pořádku až právě na RAM, kde se pořád dokola ukazuje tahle hláška
2012-12-30 22:18:42, RAM, SERIOUS: Error allocating RAM from Windows
2012-12-30 22:18:42, RAM, Current allocation:100000 Additional:-45335748
http://leteckaposta.cz/643386869
A celkově jsem vypozorovala, že pc padá nejvíce ve chvílích, kdy u něj nejsem, nebo chvíli nic nedělám (čtu článek, video...). ?!?
Děkuji!
PS: jo a mezitím to párkrát popadalo :/
A ještě nakonec jen to nejlepší do nového roku!
Jsem moc vděčná za vaši práci a ochotu. Díky!
Jinak jsem ještě zkoušela BurnInTest, všechno v pořádku až právě na RAM, kde se pořád dokola ukazuje tahle hláška
2012-12-30 22:18:42, RAM, SERIOUS: Error allocating RAM from Windows
2012-12-30 22:18:42, RAM, Current allocation:100000 Additional:-45335748
http://leteckaposta.cz/643386869
A celkově jsem vypozorovala, že pc padá nejvíce ve chvílích, kdy u něj nejsem, nebo chvíli nic nedělám (čtu článek, video...). ?!?
Děkuji!
PS: jo a mezitím to párkrát popadalo :/
A ještě nakonec jen to nejlepší do nového roku!
Jsem moc vděčná za vaši práci a ochotu. Díky!
Ano, mohlo by se jednat o HW problém. Na základě těch dvou SMART atributů si netroufám tvrdit, že není disk v pořádku.
Pokud je to v záruce, byl by nejlepší servis.
Taky by to chtělo otestovat tu operační paměť. Zkus při startu počítače stisknout klávesu F12. Měly by vyvolat nabídku zařízení, ze kterých lze zavádět systém.
Někdy ale bývá deaktivovaná v nastavení BIOSu.
A upni mi nové minidumpy.
Pokud je to v záruce, byl by nejlepší servis.
Taky by to chtělo otestovat tu operační paměť. Zkus při startu počítače stisknout klávesu F12. Měly by vyvolat nabídku zařízení, ze kterých lze zavádět systém.
Někdy ale bývá deaktivovaná v nastavení BIOSu.
A upni mi nové minidumpy.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde