Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Váš počítač byl zablokován Policií ČR
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Váš počítač byl zablokován Policií ČR
Dobrý den, stejně jako několika dalším se mi stalo, že mi na PC naběhlo známé okno o zablokování počítače Policií ČR...Problém je, že se nedostanu ke spuštění jiných aplikací. Ikony zmizí, ctrl+alt+del sice funguje, ale po kliknutí na správce souborů atd. se stejně nic nezobrazí. Teď píšu z jiného pc. Prosím o radeu a návod. Díky.
Re: Váš počítač byl zablokován Policií ČR
Ne, nic jsem s tím nedělal...chtělo to po mě povolit přístup k některejm souborům, to jsem soustavně odmítl a vypnul comp. Jdu vyzkoušet. Zkusím tedy nouzák s podporou sítě. Co pak? myslím, že mám nějaký starší combofix...mám ho rozjet?
po kliknutí na nouzák se sítí se začaly načítat soubory...už ale pět minut je to zastavený na Windows\system32\drivers\crcdisk.sys....nic viditelnýho se neděje. Je to v pořádku?
Comp se sám restartoval a naběhl v normálních windows...a opět se to policie blokla 

ok, trošku oříšek najít tu prázdný CD...
Stahuju soubor, pak ho spustim/vypálim a dám do "bloklýho" compu. Nabootuje se samo, nebo musim něco udělat?

hele, a jak zkopíruju ten text z bílého pole, když se na bloklym compu nedostanu na net? To to asi busu muset přepsat, co...???:D
ok, nikdy jsem v tom nedělal...nevim, co to umí, neumí, dělá, nebo nedělá...
startuje se reatogo...

Další blbej dotaz...už jsem v reatogu a zkoušim nějak vyřešit připojení, ale jsem na to krátkej. Normálně jedu přes wifi...půjde mi to tady, nebo budu muset připojit kabel? A nejpodstatnější: Jak nastavim připojení? Nejsem úplně familiar se všemi výrazy ohledně připojení
tak jinak...net nepotřebuju...zkopíroval jsem text na flashce
jj, neboj...hodim ti ty oba soubory do přílohy, hned jak je to vyplivne...
omlouvám se, ale furt to jede...asi jsem o měl nechat na "file age 30 days" a ne u obojího All...
a mám to teda zrušit a rozjet znova?
Dal jsem to hned na těch 7 dní, ale furt to ještě jede...

nic extra...2 disky, dohromady asi 220 giga
teď koukám, že úplně dole nejspíš nabíhá jakejsi progress bar....tak pokud to teda nabíhá, tak to neni ještě ani v polovině...