Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Ubývající místo na C:

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP

Re: Ubývající místo na C:

#16 Příspěvek od vyosek »

Me to moc smesne neprijde, co to tedy je :???: :???: :?:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od cernohous13 »

Přeci simulátor akvarijních rybiček jako spořič obrazovky :lol:
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

McDan
5. stupeň - BAN

#18 Příspěvek od McDan »

No dobře smazal jsem to, co teď? :)

vyosek
VIP
VIP

#19 Příspěvek od vyosek »

Cekame s kolegou na vysvetleni co to je kdyz ne vir...

A tez jestli se hodlate prizpusobit pravidlum fora ohledne moznosti pomoci
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

McDan
5. stupeň - BAN

#20 Příspěvek od McDan »

Řekl jsem, že jsem to smazal :D myslel jsem, že je to uninstalace :)

vyosek
VIP
VIP

#21 Příspěvek od vyosek »

McDan píše:myslel jsem, že je to uninstalace :)
Medvidky a p*del si delejte z plasteliny, ne z nas...

Smazani neni prizpusobeni se pravidlum fora...az je splnite, tak budeme pokracovat...

McDan
5. stupeň - BAN

#22 Příspěvek od McDan »

Bylo to ve složce "TNod User & Password Finder" a byly tam soubory uninst-tnod.exe, CREDITOS.txt a gpl.txt. Byl to asi pozůstatek po uninstalaci programu, musí to být dávno, už si nepamatuju, že bych nějakej takovej měl. A v pravidlech jsem si přečetl všechny témata a nikde jsem se nedočetl co víc se po mě chce o.O

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od tuvok07 »

Hmm, hezký, crack na Nod. Máte zřejmě nelegální NOD - takže buď nahradíte free řešením nebo se nebude řešit.
A já vám tady z pravidel toto vypíchnu
8. Dotazy, které směřují k porušování autorských práv, dále dotazy, obsahující invektivy a osobní útoky, reklama na stránky nesouvisející s problematikou bezpečnosti a politická agitace všeho druhu budou nekompromisně mazány a autoři postihováni v rámci možností fóra.
a určitě je tam ještě něco
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

vyosek
VIP
VIP

#24 Příspěvek od vyosek »

A predevsim toto pravidlo
Pomáhat NELZE:
2) Pokud stroj uživatele prokazatelně obsahuje nelegální hostitelský čí ochranný software
(operační systém, antivir, firewall, atd.), je nutné navést uživatele k nápravě, např. skrze neplacený software,
a začít řešit, až v době kdy je PC "v pořádku". V případě že uživatel nechce na pravidla přistoupit,
je nutné jej vyzvat ať fórum opustí, a vrátí se až je splní.
Takze jste je asi moc dobre necetl :?:

A pohadky ze jste nevedel co to je, ze se jedna o crack, to si nechte pro nekoho jineho, blbecky tu ze sebe nenechame delat...

McDan
5. stupeň - BAN

#25 Příspěvek od McDan »

Crack to není proboha, vždyť říkám, že jsem to odstranil a byly to stejně pozůstatky po programu. A mám ESET Smart Security s originálním keyem. Takže nic nelegáního nemám v PC.

vyosek
VIP
VIP

#26 Příspěvek od vyosek »

TNod User & Password Finder je crack na ESET, tak uz dost...

Ja jsem podminky pomoci rekl, pokud se Vam nelibi, tlacitko Odhlasit je vlevo nahore

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od tuvok07 »

Já nemůžu :lol: Hezky se nás snažíte obalamutit, ale marně - už toho bylo dost ne? :twisted:
Ještě jednu pohádku zkusíte a myslím, že už se vyosek fakt naštve. My to tu děláme ve svém volném čase a nestojíme o to, aby nám někdo věšel bulíky na nos.
Zkuste si to dát do gůglu, vy pozůstatku po programu :D
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Pavuk29 »

:frusty: :glasses:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

McDan
5. stupeň - BAN

#29 Příspěvek od McDan »

Já vím co to bylo, crack to nebyl, byl to program na hledání klíčů do esetu. Ale ty servery, přes který se to dříve hledalo už nefungují a já stejně mám orig. key a ten maleware nebo co to bylo jsem odstranil. Ale vy mi to nevěříte a i kdybych odinstaloval celej ESET jak po mě žádáte tak stejně mi nebudete věřit a nikam se nepohneme. Takže, když Vám to nijak nedokážu, tak zůstaneme na mrtvým bodě :/

Vím, že to děláte ve svým volným čase a snažím se Vám vyjít vstřít a nemluvím nic než pravdu.

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od tuvok07 »

Je to crack, i když je to pouze na hledání klíčů, stále je to nelegální věc!
Proč jste to tam tedy měl když tvrdíte že máte legální klíč?

Zamčeno