Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Ubývající místo na C:
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Re: Ubývající místo na C:
Me to moc smesne neprijde, co to tedy je

- cernohous13
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Přeci simulátor akvarijních rybiček jako spořič obrazovky 
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
No dobře smazal jsem to, co teď? 
Cekame s kolegou na vysvetleni co to je kdyz ne vir...
A tez jestli se hodlate prizpusobit pravidlum fora ohledne moznosti pomoci
A tez jestli se hodlate prizpusobit pravidlum fora ohledne moznosti pomoci
Řekl jsem, že jsem to smazal
myslel jsem, že je to uninstalace 
Medvidky a p*del si delejte z plasteliny, ne z nas...McDan píše:myslel jsem, že je to uninstalace
Smazani neni prizpusobeni se pravidlum fora...az je splnite, tak budeme pokracovat...
Bylo to ve složce "TNod User & Password Finder" a byly tam soubory uninst-tnod.exe, CREDITOS.txt a gpl.txt. Byl to asi pozůstatek po uninstalaci programu, musí to být dávno, už si nepamatuju, že bych nějakej takovej měl. A v pravidlech jsem si přečetl všechny témata a nikde jsem se nedočetl co víc se po mě chce o.O
Hmm, hezký, crack na Nod. Máte zřejmě nelegální NOD - takže buď nahradíte free řešením nebo se nebude řešit.
A já vám tady z pravidel toto vypíchnu
A já vám tady z pravidel toto vypíchnu
a určitě je tam ještě něco8. Dotazy, které směřují k porušování autorských práv, dále dotazy, obsahující invektivy a osobní útoky, reklama na stránky nesouvisející s problematikou bezpečnosti a politická agitace všeho druhu budou nekompromisně mazány a autoři postihováni v rámci možností fóra.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
A predevsim toto pravidlo
A pohadky ze jste nevedel co to je, ze se jedna o crack, to si nechte pro nekoho jineho, blbecky tu ze sebe nenechame delat...
Takze jste je asi moc dobre necetlPomáhat NELZE:
2) Pokud stroj uživatele prokazatelně obsahuje nelegální hostitelský čí ochranný software
(operační systém, antivir, firewall, atd.), je nutné navést uživatele k nápravě, např. skrze neplacený software,
a začít řešit, až v době kdy je PC "v pořádku". V případě že uživatel nechce na pravidla přistoupit,
je nutné jej vyzvat ať fórum opustí, a vrátí se až je splní.
A pohadky ze jste nevedel co to je, ze se jedna o crack, to si nechte pro nekoho jineho, blbecky tu ze sebe nenechame delat...
Crack to není proboha, vždyť říkám, že jsem to odstranil a byly to stejně pozůstatky po programu. A mám ESET Smart Security s originálním keyem. Takže nic nelegáního nemám v PC.
TNod User & Password Finder je crack na ESET, tak uz dost...
Ja jsem podminky pomoci rekl, pokud se Vam nelibi, tlacitko Odhlasit je vlevo nahore
Ja jsem podminky pomoci rekl, pokud se Vam nelibi, tlacitko Odhlasit je vlevo nahore
Já nemůžu
Hezky se nás snažíte obalamutit, ale marně - už toho bylo dost ne? 
Ještě jednu pohádku zkusíte a myslím, že už se vyosek fakt naštve. My to tu děláme ve svém volném čase a nestojíme o to, aby nám někdo věšel bulíky na nos.
Zkuste si to dát do gůglu, vy pozůstatku po programu
Ještě jednu pohádku zkusíte a myslím, že už se vyosek fakt naštve. My to tu děláme ve svém volném čase a nestojíme o to, aby nám někdo věšel bulíky na nos.
Zkuste si to dát do gůglu, vy pozůstatku po programu
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
- Pavuk29
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora,
pripadne s inymi uzivatelmi,
kontaktujte ma na ICQ alebo mailom
na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601
V pripadne akutnych problemov s chodom fora,
http://www.icq.com/people/267560078/
Já vím co to bylo, crack to nebyl, byl to program na hledání klíčů do esetu. Ale ty servery, přes který se to dříve hledalo už nefungují a já stejně mám orig. key a ten maleware nebo co to bylo jsem odstranil. Ale vy mi to nevěříte a i kdybych odinstaloval celej ESET jak po mě žádáte tak stejně mi nebudete věřit a nikam se nepohneme. Takže, když Vám to nijak nedokážu, tak zůstaneme na mrtvým bodě :/
Vím, že to děláte ve svým volným čase a snažím se Vám vyjít vstřít a nemluvím nic než pravdu.
Vím, že to děláte ve svým volným čase a snažím se Vám vyjít vstřít a nemluvím nic než pravdu.
Je to crack, i když je to pouze na hledání klíčů, stále je to nelegální věc!
Proč jste to tam tedy měl když tvrdíte že máte legální klíč?
Proč jste to tam tedy měl když tvrdíte že máte legální klíč?

Přispějete na provoz fóra?