Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
pocitac1 zavirovan
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: pocitac1 zavirovan
Jak se chova PC 

dobry den,
vcera mi jeste po provedenych krocich - fixit a otm pocitac po restartovani hlasil, ze windows se zotavily po kriticke chybe. restartoval jsem pocitac a hlaseni zmizelo. dnes vsak pri zapnuti to same a predchazela tomu modra obrazovka smrti... kod chyby: 0xc000001d coz jsem vygoogloval jako poskozene windows soubory. ajajaj, tak co ted?
vcera mi jeste po provedenych krocich - fixit a otm pocitac po restartovani hlasil, ze windows se zotavily po kriticke chybe. restartoval jsem pocitac a hlaseni zmizelo. dnes vsak pri zapnuti to same a predchazela tomu modra obrazovka smrti... kod chyby: 0xc000001d coz jsem vygoogloval jako poskozene windows soubory. ajajaj, tak co ted?

cernohous13 píše:Start -> Spustit... (nebo Win+R) - zadej cmd -> Enter
do černého pole zadej sfc /scannow -> Enter
tak na toto jsem dojel. scanner po mne chce vlozit cd windows. a to bohuzel nemohu najit. pocitac je uz starsi, vubec netusim, kde je jejich puvod. nevite nahodou, zda se tato operace neda provest nejak pres net? psalo to, ze to chce doplnit knihovny dll.
Staci si nekde sehnat instalacni CD, klidne pujci, stahnout atd...