Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Daemon Tools
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Daemon Tools
Dobry den,chci se zeptat,stahl jsem hru,měla 2 DVD,spustil jsem instalaci a pak to chtělo ode mě další DVD,ale nevěděl jsem,jak ho tem mám přidat.Prý to jde skrze Daemon Tools,ale má se vložit do něj jedno DVD a pak při instalaci druhé.Daemon Tools mám,ale vůbec nevím,jak to tam mám vložit atd.Poradíte mi?
Re: Daemon Tools
Zdravim
Stazeni hry bych rekl ze neni uplne legalni - nelegalni SW tu nepodporujeme
Dale co ma problem s hrou delat v sekci "Havěť - viry, spyware, rootkity » Řešení problémů, logy"
A na zaver by si to chtelo precist pravidla fora, ne nadarmo se to jmenuje "Pravidla a skutečnosti - čtěte před položením dotazu" http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Taktéž neposkytujeme rady v problematice počítačových her - od toho jsou jiná specializovaná fóra. Témata s touto tematikou budou mazána a autoři postihováni v rámci možností fóra.