Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Tak jak ted, zkusime nejake opravy nebo radeji reinstal, ono to vypada na naboreny system komplet
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
V okne Additional Option zakliknete vsechny moznosti
Kliknete na OK
Utilite prikazte, at skenuje - klik na Start Scan
Po dokonceni skenu se objevi okno, zkontrolujte, zda-li je vsude moznost Skip
Pokud moznost Skip nebude primarne nastavena, prekliknete ji na Skip
Pokud mate vsude Skip, kliknete na Continue
Na disku, kde mate Windows (obvykle c:\) ve tvaru TDSSKiller.nejaka cisilka _log.txt bude log - jeho obsah sem vlozte
Hele já sem včera večer smazal ty lubuntu a ted si počítač myslí že nemam operační systém.Takže do win se nedostanu
edit:
jak sem řikal že mi to ukazuje chybu 0x0000007 tak sem někde četli,že u sata disků když se něco přepne tak to funguje,ale problém je že já mám hdd starej a ma jen ide.
No reknu to takto, tam uz je toho pomaraseneho tolik, ze bych pres nejake liveCD vytahl data a udelal format..cisty format s odstranenim partic - at se zbavime oddilu pro ten linux apod...
Cele HD smazete pri instalaci windows, provedete format disku atd..Vse by mel nabidnout instalator
Hele tak se zjistitl že jak sem mazal ty lubuntu tak se smazal i windows.Ale i přesto že je čistý hdd tak to pořád hlásí tu samou chybu.Já to asi zkusim na nějakym specializovanym foru,protože myslim že už tam nemůže bejt žádnej vir
To je divny ze nechce najet ani instalacka windows Jeste muzete zkusit primo podporu microsoftu