Ahoj, tento problém se mi objevil nedavno pri prohlizeni netu - Býlá obrazovka s logem poliocie ČR a pžíkazem o zaplacení pokuty pro obdržení odemikacího kodu. jelikož sem slyšel v mediích že je to podovod, usoudil sem že je to virus. Jelikož nejsem zběhlý v příkazech PC, tak bych chtěl poprosit o radu.
Mám NTB Windows 7 HE.
Další věc je, když se přihlásim do nouzového režimu tak se mi načte pozadí, ale hned mě to odhlásí a restartuje PC a spustí se běžným způsobem. Což znamená že po naskočení winu s mi objeví bílá obrazovka a nelze nic dělat. když přes ctrl + alt + del dam vypnout pc, během odhlašování systemu je vidět, že na pozadí běží windowsy zcela normálně.
Ovšem když se přihlásim do nouzového režimu pouze s ovladači od jádra, tak se dostanu aspon k příkazovému řádku. Ale nvm jestli to je k něčemu dobré.
Tudíž nvm jak teď v této situaci zadat příkaz na výpis logu a už vubec nvm jak ho postnout sem.
tak jestli je pro mě nějaká rada, byl bych za ní vděčen.
Problém - Váš počítač byl zablokován Policii ČR
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Problém - Váš počítač byl zablokován Policii ČR
ahoj,
prve co mozes skusit je preklikat sa v prikazovom riadku a ZMAZAT subor C:\ProgramData\lsass.exe
+ restart
- ak nepomoze napis
prve co mozes skusit je preklikat sa v prikazovom riadku a ZMAZAT subor C:\ProgramData\lsass.exe
+ restart
- ak nepomoze napis
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/

Přispějete na provoz fóra?