Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Jak smazat skrytý soubor

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
zralok6070
Návštěvník
Návštěvník

Jak smazat skrytý soubor

#1 Příspěvek od zralok6070 »

Dobrý večer,

prosím o radu. Potřebuji smazat tři druhy písma, protože mi dělají nepořádek ve Wordu (dneska jsem je zkoušel nainstalovat) ale v instalovaných písmech na win 7 ve složce je nevidím. Pokud si ovšem otevřu Total Commander, tak je tam vidím a vidím i cestu, ale nejdou smazat. Existuje nějaký program, kam po zadání cesty souboru se soubor smaže i přesto, že jde o chráněný soubor?

Dnes jsem tato písma nainstaloval ale s největší pravděpodobností jedno nové písmo mělo stejný název jako už jedno nainstalované a tím to vše vzniklo..

Díky moc za odpovědi

Marek-26
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Jak smazat skrytý soubor

#2 Příspěvek od Marek-26 »

Dobrý den,

na tuto otázku máme jako odpověď tento návod :) http://forum.viry.cz/viewtopic.php?t=46571

Odpovědět