Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Černá obrazovka ve Windows 7

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
motji
VIP
VIP

Re: Černá obrazovka ve Windows 7

#16 Příspěvek od motji »

Ten log jste mohl vložit klidně zde :) .
Důležité je jestli jste se dostal k těm svým datům - předpokládám že ano :)
I za kolegu není zač :)
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Carl114
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Carl114 »

K datům jsem se dostal. Nakonec jsem našel na webu Firefoxu složky, kam se vše zálohuje a prostě jsem to všechno překopíroval a poté přeinstaloval systém. Log jsem sem dávat nechtěl, myslel jsem, že by to dělalo neplechu sem posílat víc věcí. Ještě jednou díky :).

motji
VIP
VIP

#18 Příspěvek od motji »

Pokud se jedná o jeden počítač, tak nedělalo.
ještě jednou není zač :)

Obrázek

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

danse
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od danse »

Dobrý den, mám podobný problém.. prolezl jsem už řadu diskuzí, ale nějak jsem stále nenašel vhodné řešení. Průběh: počítač se sám od sebe vypnul - poté jsem ho zkoušel zapnout, ale už nikdy se windows nespustil úplně - po pár pokusech se po zapnutí jen rozsvítí diody, zahrabe mechanika a je slyšet větrák, ale MONITOR JE ČERNÝ A VŮBUC NIC SE NEUKÁŽE ANI PÍSMENO ANI KURZOR. Vypnout ho můžu jen když vyndám baterii. Je na něm originální win 7.. a bohužel jeho kopii z pevného disku jsem měl sice na DVDčkách ale první 2 jsem si smazal v domění, že si to za pár dní vypálim znova.. jenže teď je tu tento problém a já nemůžu vůbec nic, při spouštění (jestli se to tak dá vůbec ještě nazvat) nepomůžou ani klávesy F (1-12), má někdo nápad co s tím? (mechanika snad funguje takže snad nějak přes ní). Předem děkuji za odpověď

motji
VIP
VIP

#20 Příspěvek od motji »

Dobrý večer :)
Příště si prosím založte nový topic.

Zkuste opravu systému z instalační DVD, případně bod obnovy, pokud jste měl zapnutý.
Pak dejte vědět.
Máte na disku nějaká důležitá nezazálohovaná data?

Obrázek

danse
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od danse »

Pardon, příště založím nový topic, ale doufám, že to nebude třeba :)
Bod obnovy jsem zapnutý neměl (nevim o tom tedy)
K tomu instalačnímu DVD.. žádné takové v současné době nemám (win 7 jsem měl na DVD, ale první 2 DVD jsem si smazal v domění, že si je za chvíli z počítače zase zálohuju.. to už jsem bohužel nestihl)
Jinak na pevném disku nějaké ty data mám.. ale v nejhorším případě bych snesl ztrátu.
Myslel jsem, jestli někdo nemá nějaký tip na stažení nějakých dat, krerý bych šoupl na CD/DVD a to bych dal do poškozeného počítače a nějak by se to částečně spravilo.. abych mohl aspoň do nouzového režimu.
Ale i tak díky za vaši odpověď :)

motji
VIP
VIP

#22 Příspěvek od motji »

A nemáte možnost si instalační DVD od někoho pujčit a udělat z něj opravu?
Jinak když vydržíte do večera, tak yb se tu měl objevit kolega a něco vymyslí, mylsím že se dalo někde stahnout z netu

Obrázek

onjo
Návštěvník
Návštěvník

#23 Příspěvek od onjo »

Mal som ronaky problem.

Zistil som ze je mozne zalohovat subory z disku na externy pripadne usb flash cez prikazovy riadok po jedinom, co je fukkcne - "Repair your computer - Command prompt"

Po viacerych neuspesnych radach a pokusoch som problem vyriesil nakoniec tym, ze som nainstaloval novy W7 na druhu particiu (preinstalovanie, obnova ... nic z toho neslo)

Nakoniec som sa este pokusil zachranit predchadzajucu verziu W7 tym ze som prekopiroval z novej instalacie W7 adresar "System32" a konecne sa rozbehla aj tato stara! :D

Odpovědět