Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Windows 8 SFC/SCANNOW, neopravitelné chyby

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jurcja1
Návštěvník
Návštěvník

Windows 8 SFC/SCANNOW, neopravitelné chyby

#1 Příspěvek od jurcja1 »

Dobrý den,
mám problém. Nedávno mi přestala fungovat aplikace weather od microsoftu v metru. Četl jsem, že na to pomáhá příkaz v cmd sfc /scannow. Pustil jsem ho, ale vždy na 51% se mi to zastaví a vyhodí hlášku:

Obrázek

Přikládám zde i samotný cbs log. Prosím o pomoc, protože mě to dělá neklidným, že se tento proces nedokončí a rád bych aplikaci počasí zprovoznil zpět.

CBS log:

Kód: Vybrat vše

http://leteckaposta.cz/455417507
Děkuji předem!

vyosek
VIP
VIP

Re: Windows 8 SFC/SCANNOW, neopravitelné chyby

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

Jelikoz je W8 novinka, nemame zatim moc zkusenosti s timto systemem, nota bene s jeho podaplikacemi.

Doporucil bych se obratit na podporu microsoftu, je mozne, ze je chyba primo v systemu a bude treba od nich nejaky FixIt
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

jurcja1
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od jurcja1 »

Děkuji za reakci.

Jelikož jsme nikdy podporu Windowsu nepoužil, kde mohu najít kontakt přímo?

Děkuji.

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět