Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Kontrola - zakázaná DVD-ROM
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Kontrola - zakázaná DVD-ROM
PC jsem musel restartovat zamrzl při načítání OS ale rest. pomohl po druhé naběhl co teď?
Mrknete jestli je na c:\ log combofix.txt
A je to tam zase jen ikonka tento počítač pojmenovaná jako ComboFix kliknu na ni a hodí mě to do tento počítač

- Pokud pouzivate Win Vista ci W7, kliknete na OTL pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
- Do spodniho okenka Vlastni skenovani/opravy vlozte skript nize
Kód: Vybrat vše
:services Guard.Mail.ru papycpu :reg [HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA}"=- "AutoStartNPSAgent"=- [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "iTunesHelper"=- [HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run] "CTFMON.EXE"=- [-HKLM\~\startupfolder\C:^Documents and Settings^User^Nabídka Start^Programy^Po spuštění^OpenOffice.org 3.0.lnk] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\KernelFaultCheck] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Adobe ARM] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Adobe Reader Speed Launcher] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Facebook Update] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Google Update] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\Guard.Mail.ru.gui] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\ICQ] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\NeroFilterCheck] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\SunJavaUpdateSched] [-HKEY_LOCAL_MACHINE\software\microsoft\shared tools\msconfig\startupreg\TkBellExe] :files C:\Documents and Settings\LocalService\Data aplikací\{*} C:\WINDOWS\tasks\Adobe Flash Player Updater.job C:\WINDOWS\tasks\AppleSoftwareUpdate.job C:\WINDOWS\tasks\FacebookUpdateTaskUserS-1-5-21-854245398-1897051121-839522115-1004Core.job C:\WINDOWS\tasks\FacebookUpdateTaskUserS-1-5-21-854245398-1897051121-839522115-1004UA.job C:\WINDOWS\tasks\GoogleUpdateTaskMachineCore.job C:\WINDOWS\tasks\GoogleUpdateTaskMachineUA.job C:\WINDOWS\tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-854245398-1897051121-839522115-1004Core.job C:\WINDOWS\tasks\GoogleUpdateTaskUserS-1-5-21-854245398-1897051121-839522115-1004UA.job C:\WINDOWS\tasks\Protected Search.job C:\WINDOWS\tasks\RealUpgradeLogonTaskS-1-5-21-854245398-1897051121-839522115-1004.job C:\WINDOWS\tasks\RealUpgradeScheduledTaskS-1-5-21-854245398-1897051121-839522115-1004.job C:\WINDOWS\tasks\ReclaimerResumeInstall_User.job C:\WINDOWS\tasks\SpeedUpMyPC.job C:\WINDOWS\tasks\SpeedyPC Program Check.job C:\WINDOWS\tasks\SpeedyPC.job C:\WINDOWS\tasks\spmonitor.job C:\WINDOWS\tasks\YourFile Update.job %windir%\system32\*.tmp.dll /s %windir%\system32\SET*.tmp /s %windir%\*.tmp :commands [RESETHOSTS] [EMPTYTEMP] [EMPTYFLASH] [EMPTYJAVA]
- Nasledne kliknete na Opravit
- PC provede opravu, restartuje se a da Vam log, jeho obsah vlozte sem
Zapnul jsem OTL vložil jsem script dal opravit a zdá se jako by to zamrzlo dole píše killing process DO NOT INTERUPT zmizela plocha jakoby by se vypnul explorer.exe kurzorem hýbat jde, mám to nechat , Nebo to je to normální, píši z ntb co mám u sebe
Na to nemam nervy
naformatuji to a znova nainstaluji OS díky moc za snahu.

No jak chcete, jeste jsem mel v zaloze nejake tipy, ale jak chcete