Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problémy s ovladači grafiky po reinstalu XP

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Sorboniso
Návštěvník
Návštěvník

Problémy s ovladači grafiky po reinstalu XP

#1 Příspěvek od Sorboniso »

Ahoj mužete mě prosím někdo zkusit poradit.Včera večer jelo PC bez problému ráno jsem spustil a nic ,nakonec jsem se dostal jen do nouzového režimu .V tom jsem si ale neporadil ,po 2.hodinách komp zkolaboval uplně .Takže řešení reinstal ,po instalaci xp mě však nejdou nainstalovat ovladače grafiky.Zkusil jsem i stáhnout ale nic nepomáhá,vždy to zkolabuje a co stihnu přečíst je hardware uvíznul v nekonečné smyčce nebo tak něco a něco o biosu.Už si nevím rady nejsem expert proto prosím o radu.Jeden ještě dotaz kdyby byla špatně nainstalovaná zakl.deska mohlo by se to projevit třeba na te grafice.Při instalaci pořád chtěla nějaké číslo ale nějak se mě to podařilo umlčet.PC jede ale graf.není v pořádku ve vlastnostech hardw.jsou žluté vykřičniky i u usb rozbočovačů a grafic.karty.Při spuštení je obrazovka tečkovaná až potom při nájezdu na plochu to zmizne.Graf.karta je GeForce 8600.děkuji za pomoc.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s ovladači grafiky po reinstalu XP

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Při instalaci ovladačů je třeba nejdříve nainstalovat ovladače zákl. desky, jinak nemusí jít nainstalovat ovladač gr. karty. Soudě podle toho, že USB porty nejsou OK, když jsou u nich vykřičníky, nejsou ovladače nainstalovány.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Sorboniso
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Sorboniso »

nO DÍKY ZA ODPOVĚD MYSLEL JSEM SI TO ALE TO INSTALAČNÍ CD NA ZAKL.INSTALUJE PAK CHCE NEJAKY KEY JDE TO POTVRDIT JEN Y,NEBO Z PAK TO SKONČÍ TAK JSEM Z TOHO JELEN PŘITOM UŽ JSEM TO DĚLAL A TED NEVÍM JAK Z TOHO VYBRUSLIT.ZAKLADKA JE AMD-NVIDIA AND68-16d. POKUD NEJSEM TELE TOHLE JE NPSANE NA CD.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Stáhněte si ovladače z webu výrobce zákl. desky podle typu a druhu oper. systému a nainstalujte.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Sorboniso
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Sorboniso »

To dělam už drahnou chvíli když je dám spustit na konci se pc z restaruje a najede černá obrazovka v které ,cituji jen horní a dolní řádek.
Nero Boot-loader V6.0

Generate Serial ATA Driver diskette (Y,N)

na cokoliv šahnu jde to do restartu a vše se opakuje.

Sorboniso
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od Sorboniso »

Takže desku asi mam rozběhl jsem zvuj napsalo všechny ovladače naistalovany,ale grafika ovladače ne dam instal do pulky jedou pak sek ,nic se neděje musim dat restart vyběhne okno z chybou ve které stihnu postřehnout pouze jak sem psal že hrdwer zamrzl v nekonečné smyčce pak restartuje a musim dat poslední funkční kofiguraci a rozběhne se to ovšem ze škubaním a ze žlutým vykřičnikem u grafarny.už jsem z toho jelen. :shock:

Sorboniso
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od Sorboniso »

Ono vlastně všechno funguje jenom když mam otevřené třeba okno a chci potáhnout tak se škube a vykřičnik abych napsal je u Řadič videa(kompatibilní se standartemVGA)

jinak vše ok.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Rudy »

OK. Pokud ve správci zařízení máte už jen u grafiky standard VGA a jinde výstrahy nejsou, pak jsou ovladače desky nainstalovány. Odinstalujte původní gr. ovladač a nainstalujte nový.

Varování:

Sorboniso
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od Sorboniso »

Takže nic nepomohlo,moje nervy nevydrželi sbalil jsem komp a hura k doktorovi.Diagnoza grafika v hajz..... vyměna a vše ok .Dik za snahu.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Rudy »

Pokud dělá problém instalace ovladačů, pak obvykle bývá problém v graf. kartě samotné.

Varování:

Odpovědět