Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

televize v pc

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
hriba852
5. stupeň - BAN

televize v pc

#1 Příspěvek od hriba852 »

Zdravím mam problem,chci si do pc nainstalovat televizi,kupovat televizi je pro mě zbytečné a přál bych si abyste mi někdo poradili jak si takou televizi do pc nainstalovat.
Jaky k tomu potrebuji hardware,pujde k pc pripojit antena jakou jsem pouzival na tv,a kolik take vybaveni do pc stoji.
Díky :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: televize v pc

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Vyberte si zde: http://www.alza.cz/multimedia/televizni ... 843516.htm . Osobně bych doporučil buď nějakou USB, nebo vloženou PCI kartu. Musím upozornit, že občas bývá problém se softwarem karty. K některým kartám se dodává i pokojová anténa, která je ovšem vhodná pouze v místě silného signálu. Ve většině případů vyhoví běžná venkovní TV anténa. Čidlo pro dálkové ovládání umístěte někam, kde bude "viditelné" pro dálkový ovladač.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

VLADIMÍR FREEDOM
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od VLADIMÍR FREEDOM »

Zdravím,možná jsem zde špatně ohledně mého problému,ale zkusím.Vlastním TV kartu Aver Media,která je 5 let stará.Jde o hybrydní kartu,tudíž se dnes dívám na digitální příjem.Karta má vstup S-video a zvuk přes jack 3.5,a tento problém je právě zde.Pokud přes tyto vstupy zapojím např. video-VHS,nebo analog kameru..tak obraz je v pohodě ale zvuk je v levém reproduktoru špatný,zastřený,chrčivý..převádím staré záznamy vhs a z těchto starších kamerek-kazetek do pc..poradte pls.Tunerový zvuk je v pořádku.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Také zdravím!
Špatně tu jste, neboť nečtete pravidla. Založte si svůj vlastní topic. Děkujeme.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno