DutchCZE píše:logy jsem smáznul kvůli přehlednosti aby si nenaskočil někdo další.
Nepochopil jsem, kdo si ma kam naskakovat.
DutchCZE píše:Co chcete slyšet? Člověk se znalostmi jako Vy to vidí hned.... Nikdy to zde nevadilo a ani vám nijak nevadil příspěvek na forum, jenže to bylo v dobách dávno minulých...
To neni pravda, ze to vidim hned. Jen to predpokladam, protoze Ultimate neni urcena pro domacnost. Vadilo to vzdy, jen nekteri se neptaji a kdyz vylozene crack nevidi, delaji ze je to v poradku, i kdyz je na 99% jasne, ze to tak neni. Prispevek je dobrovolny, nikdo vas k nemu nenutil, takze nevim, proc by mi mel vadit.
DutchCZE píše:Mno nic, holt jsem narazil na "mravokárce", zajímavé že to vadí pouze Vám (tři stránky rad a pomocí jsem prošel...).
Nejsem zadny mravokarce. Jen jsem se zeptal, vy jste neodpovedel, coz o necem svedci.
DutchCZE píše:Jelikož, za prvé máte mojí IP adresu, a za druhé jsem Vám důvěřoval a použil Vaši radu a netuším co proběhlo v PC musím udělat format disku a vrátit se k legálním XP.
Vase IP je mi ukradena. Nevim co jste provadel, ale ja nic nemazal, jen jsem tam daval skenery. Takze pokud se vam neco pohnojilo, je to vase prace. Opravdu nemam zapotrebi nekomu nicit system. I kdyz nekteri si o to nekdy vylozene koledujou. Nebo jste to myslel tak, ze vas jako nekde udam?
DutchCZE píše:Gratuluji! Pokud jste opravdu tak čistý a neposkvrněný jak se stavíte.
Diky za gratulaci