Všechno, co se týká zástupců ikon jednotlivých programů mi změnilo koncovku, nehledě na to, jestli je to program, video, či něco jiného a nahodilo to koncovku obrázku, mám za to, že jednotnou, asi *.jpg, popřípadě *.lnk, nebo něco takového, takže se mi programy spouští jako obrázky, nevíte, co s tím?
(Chci to zkusit nejdříve takhle, nerada bych reinstall NTB;Kdyžtak systém je Win7 Home Premium)
Díky předem.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém s ikonami
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Problém s ikonami
- Přílohy
-
- Screen
- Problém s ikonama.png (21.89 KiB) Zobrazeno 1927 x
Re: Problém s ikonami
Ukázalo se mi toto, po otevření a odsouhlasení, že se to může zapsat do registru
- Přílohy
-
- Problém s ikonama2.png (9.17 KiB) Zobrazeno 1917 x
Však ano, rozbalila jsem to nejdřív.
A jo, opravili se zatím zástupci, které mám v položce "Start", na ploše a další, o kterých tedy zatím vím
A jo, opravili se zatím zástupci, které mám v položce "Start", na ploše a další, o kterých tedy zatím vím

Prozatím to vypadá, že by to vše šlape v pořádku - co se jedná tedy dolní lišty, Start menu, instalaček a dalších, o kterých jsem viděla... Vypadá to tedy v pořádku zatím
)
Tak teda moc děkuju
)

Tak teda moc děkuju

Jen mě mrzí, že jsem se s tím prala skrze různé alternativy několik měsíců, než mě opět napadlo zajít právě sem 

Asi tak
) Váš talent všechno vyřešit bych chtěla mít...
) Nebo spíš tolik vědomostí 

Ale tak, obdivuji, když je někdo v něčem fakt dobrý a dokáže vyřešit to, co někdo ne...
A občasnou chybičku udělá každý v něčem
To přeci nevypovídá o člověku jako takovém
A umím toho... no... nevím, jestli se to dá nazvat "hodně" nebo "málo"
Ale v oboru počítačových sítí a webdesignu se teprve učím 
Jinak, nebylo by lepší ICQ, skype, Facebook, nebo něco takového? Namísto nekonečného spamování tématu?
)

A umím toho... no... nevím, jestli se to dá nazvat "hodně" nebo "málo"

Jinak, nebylo by lepší ICQ, skype, Facebook, nebo něco takového? Namísto nekonečného spamování tématu?