http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=126002
moc se omlouvám tady je historie problému můj rádce není připojen a ta hláška od combofix tam je už půl hodiny tak nevím jestli není potřeba do toho nějak vstoupit nerad bych něco po.....

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
pomoc s běžícím combo fix rada od připojených
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: pomoc s běžícím combo fix rada od připojených
díky ale ukončit je myšleno, normálně křížkem zavřít okno mám posvátnou hrůzu před vstupem do procesu běžícího combo jak tu vždycky každej varuje pustit a hlavně nesahat nestane se nic?
nee nejde o oprávněnost jen jako totálnímu laiku je mi jasné že pro někoho kdo se v tom vyzná může být uzavřít CF taky enter nebo nějakej příaz v něm
jdu na to a díky moc pomodlím se a zmáčknu ten křížek

tak zavřeno plocha prázdná takže restart že sem nešel studovat informatiku boha jeho
jo a děkuju moc za rychlou pomoc v nouzi já už se bál že u toho budu sedět do půlnoci a koukat jak to na mě bliká 

Tak fajn už zase maže URTTemp tak já to za hoďku zase ukončím a dám sem zprávu 

OK jdu ho zase tedy vypnout ještě jednou děkuji za pomoc v nesnázích