Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Pomoc !!!
Moderátor: Moderátoři
Pomoc !!!
Zdravím,mám nemalý problém.potřeboval jsem odinstalovat avast a nainstalovat znovu,tak jsem si stahl utilitku která mi to v nouzovem rezimu hezky smazne,jenze se neco podrbalo respektive jsem asi nekde neco zmackl a kdyz si ted zapnu pc tak nemuzu skoro na zadne stranky,ani na email ,skoro na kazde strance je na obrazku nejaky postak nebo co a hlasi mi to ze toto pripojeni neni duveryhodne a kdyz dam povoli vyjimku tak se taky nic nestane,navic mi ani nejedou aktualizace pc a ani hra pres net nefici, chvilku kdyz se mi zapinal pc mi to psalo neco jako loading asus express gate ( tohle sem nasel i v biosu a vypl jsem to a furt nic ) a pak mi to jednou najelo i do nejake moznosti jak zapnout pc,nevedel jsem co tam vybrat tak jsem dal start pc with resume nebo tak nejak,prekerka,nevite co s tim?predem dekuji za odpoved ( jinak avast uz bezi ale nejde aktualizovat opet je to zas asi problem s pripojenim nebo co).
Re: Pomoc !!!
tak uz asi v pohode,vsiml jsem si ze mi asi avast zmenil datum na par let dopredu a kdyz sem to hodil zpet tak uz to jelo....jen se chci jeste teda zeptat co to bylo to asus exprres gate?jestli to mam nechat vypnute nebo ne?
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
první odkaz na Google - http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... Yw&cad=rja
ale nastudovat si to musíš sám - bohužel neporadím
první odkaz na Google - http://www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=& ... Yw&cad=rja

ale nastudovat si to musíš sám - bohužel neporadím
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
Děkuji už jsem to taky našel,ale pořád je pc pomalejší,větráček u procesoru začal hučet a celkově pc je zpomalené..