Nejde zapnut pc
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
-
IIIKristianIII
- Návštěvník

Nejde zapnut pc
Ahojte, mam taky ptoblem ze nemozem zapnut pc. Zacalo to tym, ze asi 3 dni mi pisal nod32 nejaku chybu, tak som sa rozhodol nainstalovat avast. Potom ako som ho dal instalovat tak mi totalne seklo pc a nedalo sa asi pol jodinu nic robit. Restartol som ho a ked vsetko nabehlo tak mi tam v strede pisalo toto okno nod32 aki vzdy ze sa zapina, lenze on sa nezapne a nezmizne to, neda sa ani na nic kliknut ani makky restart nefunguje, pl poradte mi, nechcem prist o vsetky data
este poznamenavam ze je to na XP
- cernohous13
- VIP in memoriam

- Místo/Bydliště: Jablonec nad Nisou
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejde zapnut pc
Vítám tě u nás 
Restart do nouzového režimu - drž F8 - pokud ti vyběhne výběr bootovacího media, dej HDD a dál F8 - vyber Stav nouze s prací v síti (SafeBoot with networking)
pokus se stáhnout a spustit odinstalátor NODu
http://download.eset.com/special/ESETUninstaller.exe
http://techdows.com/2010/07/download-es ... -tool.html
Restart do normálního režimu a log RSIT (viz můj podpis)

Restart do nouzového režimu - drž F8 - pokud ti vyběhne výběr bootovacího media, dej HDD a dál F8 - vyber Stav nouze s prací v síti (SafeBoot with networking)
http://download.eset.com/special/ESETUninstaller.exe
http://techdows.com/2010/07/download-es ... -tool.html
Restart do normálního režimu a log RSIT (viz můj podpis)
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
-
IIIKristianIII
- Návštěvník

Vdaka za pomoc, asi to vyskusam, no zatial som skusil ist do safemodu a tam som nastavil aby sa nepustal nod ale aj tak nic nealo ked som ho zapol, nod nenabehol ale nedalo sa ani nic robit, tak este skusim ten tvoj navod a dam vediet
..EDIT: a nemôžem ten este odinsalovat priamo v safe mode? lebo ked spustim ten rpogram tak mi napise ze mozem prist o vsetky data
EDIT 2: nakoniec to uz ide
pomohol CCleaner, nieco som tam pomazal, vycistil komp a uz ide
ale aj tak vdaka za radu 
..EDIT: a nemôžem ten este odinsalovat priamo v safe mode? lebo ked spustim ten rpogram tak mi napise ze mozem prist o vsetky data
EDIT 2: nakoniec to uz ide
- cernohous13
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
V návodu píšu stáhnout a spustit odinstalátor v Nouzovém režimu až po odinstalaci přejít do Normálního režimu a dát RSIT - pokud není problém někde jinde, tak by data měla být zachována - podle toho co píšeš se tam asi perou dva aniviry 
Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <
-
IIIKristianIII
- Návštěvník

Vdaka za rady, uz je to vyriesene, vymazal som avast 
- cernohous13
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Použij na dočištění Ccleaner
Ten si můžeš nechat i na budoucí občasné čištění.Stáhni Ccleaner - http://www.slunecnice.cz/sw/ccleaner/
Při instalaci vyhodit fajfku u "Instalovat Yahoo! Toolbar" (pokud bude v nabídce)
zavřít Internetový prohlížeč a
spustit "Čistič" > "Spustit Ccleaner" - odstraní nepotřebné
spustit "Registry" > "Hledej problémy" > "Opravit vybrané problémy"
souhlas se zálohou registrů - opakovat dokud nebudou registry čisté.
spustit "Nástroje" > "Obnova systému" - 1.řádek zachovej, ostatní "Odstranit"
spustit "Nástroje" > "Start" - tady můžeš zkusit deaktivovat procesy, které při spuštění nepotřebuješ (pokud by ti potom něco nechodilo, stejným způsobem je povolíš)
Návod:http://jnp.zive.cz/Clanky/Prirucka-do-k ... fault.aspx
Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <
Přispějete na provoz fóra?