Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

velmi naléhavé, prosím o pomoc.

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
nelahrabovska
Návštěvník
Návštěvník

velmi naléhavé, prosím o pomoc.

#1 Příspěvek od nelahrabovska »

Použila jsem spyhunter a po odstranění škodlivých věcí, které našel jsem klikla na restartovat počítač. Zde nastal problém Nechce to naběhnout a opakovaně to píše CUSTOM REMOVAL IN PROCESS. Prosím poradte. Bojím se že jsem to uplně podělala.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: velmi naléhavé, prosím o pomoc.

#2 Příspěvek od Rudy »

Je možné nastartovat alespoň do nouz. režimu?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

nelahrabovska
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od nelahrabovska »

Zkusila jsem, ale na řádek kde je spustit v nouzovém režimu mi nejde šipkama najet.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

To je problém klávesnice, která vám funguje jen ve win. Je buď USB anebo bezdrátová. Do biosu se dostanete?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

nelahrabovska
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od nelahrabovska »

A to udělám jak? Jsem naprostý laik :(

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Spusťte PC a tiskněte klávesu >DEL< (příp. jinou, uvedenou v texru, který v úvodu (před startem systému) bios vypisuje. Otevře se menu biosu, kde hledejte USB keyboard support, nebo USB legacy support . Zkontrolujte, zda je položka zapnuta (enabled). Pokud není, zapněte, nastavení uložte a restartujte PC. Pak se pokuste nastartovat do nouz. režimu.

Varování:

nelahrabovska
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od nelahrabovska »

Ne nejde se mi tam dostat, ted dokonce už nenaběhne nic, jen dlouze pípne. :(

JaRon
Moderátor
Moderátor

#8 Příspěvek od JaRon »

zaskocim:
ak mas na PC PS2 port - fialovy konektor - tak doporucujem si pozicat PS2 klavesnicu
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

nelahrabovska
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od nelahrabovska »

Dekuji za záskok. Momentálně nemám možnost si klávesnici pujčit. Ale ted se mi na pc neobjeví vůbec nic. Na monitoru je černo. Jde slyšet nejaké chrčení pak to dlouze pípne chvili nic (možná i minuta) a dojde zase k dlouhému pípnutí. (Myslíte, že by mohla být zničená základní deska?)

JaRon
Moderátor
Moderátor

#10 Příspěvek od JaRon »

nuz mozne je vsetko :(
pipanie najcastejsie sposobuje graficka karta a pamate - doporucejem odpojit PC od elektriny a oboje podotlacat - jemne :)
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Zamčeno