Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Virus ze SKYPE

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
1Maty
Návštěvník
Návštěvník

Re: Virus ze SKYPE

#16 Příspěvek od 1Maty »

Krom toho bych měl i dotaz.... Proč antivirus jako je ESET NOD32 nezabrání tomu aby se mi přes SKYPE dostal červ do PC.... vše ostatní tj. infiltrace v podobě trojáku...atd. je schopen zablokovat. licence mi končí v roce 2013 a rád bych tedy znal vaše doporučení, jaký antivirový program bych si měl zakoupit aby se mi tento roblém již neopakoval
Předem děkuji za informaci....

Tak jdu tedy na úklid :wink:

vyosek
VIP
VIP

#17 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Zadny antivir nezabrani vsem hrozbam...Tenhle malware se siril v raru, s jejich detekci je to jeste horsi

:arrow: Nejdulezitejsi pri ochrane PC je rozum = at je mozek rychlejsi nez prsty, chce to trosku myslet u toh co stahuju, ne ze mi nekdo posle text ze je to jeho nova profilovka, jeste je to z nejake divne adresy ke stahovani, divne se to jemnuje - uz to by me melo zarazit

:arrow: ESET neni spatna volba zabezpeceni, nevidim nejaky podstatny duvod od nej opoustet
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

1Maty
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od 1Maty »

Moc děkuji za pomoc a za radu.... snad příště mozek bude rychlejší než prsty....neb to není poprvé co se mi to stalo. Naštěstí mi poprvé s tím pomohl kamarád, který je zde registrován také jako ccc, ale travovat ho se mi znovu nechtělo.
Snad je to tedy naposledy co jsem potřeboval radu... Váš veb je výborná věc a rozhodně ho mám již uložen v záložkách a budu zde dále listovat, třeba se něco přiučím.

vyosek
VIP
VIP

#19 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac, rad jsem pomohl :worship: Zase nekdy Obrázek

A na zaklade Pravidla o zamykani temat :lock:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Zamčeno