Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Vypadává zvuk

Moderátoři: Rudy, Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
r.o.s.t.a.c.k.a
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Vypadává zvuk

#1 Příspěvek od r.o.s.t.a.c.k.a »

Ahoj, poslední cca dva týdny mi vypadává zvuk.. Respektive nejde o to, že vypadne úplně, ale máme sestavu LOGITECH x540 5.1 a najednou přestane většina z nich hrát, hraje jen jeden a to úplně potichu, že není téměř nic slyšet. To se děje během jednoho filmu třeba 5x. Když to hraje nahlas, stejně to není prostorové a přijde mi, že hrajou stejně jen dva..

Dříve jsme měli nastavovací prográmek, bylo tam přesně nastavování jednoho repráčku po druhým, rovnou to i testovalo atd., nyní je to pryč, v nastavení již ta možnost není, přitom si nejsem vědoma, že bysme něco odinstalovali..

Přítel se hrabal v pc, rozebíral case a vysával ho, po zapojení všech kabelů toto začalo, předtím nebyl problém.. Takže z tohoto hlediska logicky vyplívá hardwarový problém, ale na druhou stranu kam zmizel ten "nastavovací" program?

Pravdou je, že vždy po odpojení repráků a jejich znovuzapojení to bylo pokaždé potřeba přenastavit..

Jak jsem psala, repráky máme Logitech X540 a zvukovku nevím, kde přesně najdu (papíry od PC u sebe nemám).. Jestli se dívám správně do správce zařízení, tak u zvukových řadičů je AMD HIGH DEFINITION AUDIO DEVICE a ZVUKOVÉ ZAŘÍZENÍ HIGH DEFINITION AUDIO

Nemáte nebo neměl jste někdo podobný problém a jak jste jej řešili? Děkuji za případné odpovědi

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypadává zvuk

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Ten "nastavovací prográmek" je obvykle součástí ovladačů. Zkuste je reinstalovat.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

r.o.s.t.a.c.k.a
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od r.o.s.t.a.c.k.a »

To už mi dnes kolega poradil taky, bohužel ovladače mám jen pro win xp a vista a mám win 7.. Nevíte, kde je sehnat? Mám integrovanou zvukovku na základový desce a tu mám msi k9a2vm-fd.. Jinak prý mám na zvukovce otevřený jen jeden port a musím jich mít víc..

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Ovladače k integrované zvkovce by měly jít stáhnout z webu výrobce desky.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

r.o.s.t.a.c.k.a
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od r.o.s.t.a.c.k.a »

Tak už něco stahuju, dám pak vědět

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

OK.

Varování:

Zamčeno