Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosba o pomoc při zprovoznění PC
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosba o pomoc při zprovoznění PC
Tak tady to je: http://www.ulozto.cz/xt5ReYu/currentcontrolset-rar heslo je "oprava" Jinak k NB jsem občas připojil externí disk, který měl problém se zdrojem a občas se samovolně vypínal a zapínal, jinak klasika Flashky a karty z foťáku.
Ty chyby se pravděpodobně budou týkat exteráku. Tak se omlouvám, že jsem tě plašil. Zítra mrknu na ten export registru a vysekám StarForce ručně.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Nevím, zda jsem něco nepropásnul, nebo jsi mi neposílal zprávu, která nedošla, kdyžtak dej vědět, díky.
Omlouvám se za zpoždění, ale byl jsem unesen mimozemšťany. Žádná legrace, jsou to pěkní dobytkové.
Stáhni toto, spusť a povol přidání informací do registru. To odstraní ovladače StarForce. Kdyby byl po restartu nějaký problém (což nepředpokládám), tak mačkat F8 a zvolit Poslední známá funkční konfigurace.
A jak to s počítačem vypadá?

Stáhni toto, spusť a povol přidání informací do registru. To odstraní ovladače StarForce. Kdyby byl po restartu nějaký problém (což nepředpokládám), tak mačkat F8 a zvolit Poslední známá funkční konfigurace.
A jak to s počítačem vypadá?
To je zvláštní, mě si berou jen na noc a ráno mě vždy hodí domů, asi jsem holt cíl menší priority....
Jinak, vše jsem udělal, nechci to zakřiknout, už před touhle úpravou mi průzkumník během týdne ani jednou nespadnul, je fakt, že jsem toho se složkama moc nedělal,ale snad už to je lepší. Chvilku budu testovat a dám vědět.Zatím děkuji uctivě, něco určitě přiletí za díky.
Opravdu poslední věc, pro tebe drobnost, já už jsem toho zoufalej. Jak NATRVALO vypnu touchpad?? Já používám zásadně myš a každou chvíli se nevědomky dotknu touchpadu a píšu bláboly... Dřív jsem měl v možnostech myši, že při autodetekci se TP vypne, teď to tam není. Ve správci jsem to nenašel, abych ho odinstaloval... Už mě trápí rok...

Jinak, vše jsem udělal, nechci to zakřiknout, už před touhle úpravou mi průzkumník během týdne ani jednou nespadnul, je fakt, že jsem toho se složkama moc nedělal,ale snad už to je lepší. Chvilku budu testovat a dám vědět.Zatím děkuji uctivě, něco určitě přiletí za díky.
Opravdu poslední věc, pro tebe drobnost, já už jsem toho zoufalej. Jak NATRVALO vypnu touchpad?? Já používám zásadně myš a každou chvíli se nevědomky dotknu touchpadu a píšu bláboly... Dřív jsem měl v možnostech myši, že při autodetekci se TP vypne, teď to tam není. Ve správci jsem to nenašel, abych ho odinstaloval... Už mě trápí rok...
Záleží na NTB. U některých lze nastavit to vypínání TP v případě detekce myši v obslužném SW pro touchpad, někde ho vypneš pomocí klávesy FN + něco nebo ho prostě můžeš zakázat ve Správci zařízení.
Najdeš tam objekt zařízení TP a ve vlastnostech zvolíš Zakázat. Co je to za typ NB? (už jsi mi to asi i psal)
Co se týká mimozemšťanů, doporučuji obalit hlavu alobalem (proti čtení myšlenek) a montážní pěnu do konečníku (proti análním sondám).
Najdeš tam objekt zařízení TP a ve vlastnostech zvolíš Zakázat. Co je to za typ NB? (už jsi mi to asi i psal)
Co se týká mimozemšťanů, doporučuji obalit hlavu alobalem (proti čtení myšlenek) a montážní pěnu do konečníku (proti análním sondám).
Aaaaa, koukám, že pán je labužník!!
Je to Asus g74s, problém je v tom, že ve správci to nemůžu nikde najít, na klávesnici mám u F1 až F4 různé funkce, které fungují po stisknutí fn a dotyčné klávesy, ale od f5 a dále to nefunguje a právě na f9 je vypnutí touchpadu, nikde nemůž najít konfiguraci těchto předefinovaných klávesnic...

Je to Asus g74s, problém je v tom, že ve správci to nemůžu nikde najít, na klávesnici mám u F1 až F4 různé funkce, které fungují po stisknutí fn a dotyčné klávesy, ale od f5 a dále to nefunguje a právě na f9 je vypnutí touchpadu, nikde nemůž najít konfiguraci těchto předefinovaných klávesnic...
Hele, tak jsem to možná vyřešil. Našel jsem na mocném Joutube návod a zaěel jsem až do biosu, kde jsem vypnul Internal pointing device a už po naběhnutí je TP konečně vypnut. Myslíš, že by to takhle šlo, nebo to bude mít nějaké vedlejší účinky?
Zatím NB vypadá dobře, začnu trochu makat se složkami a dám vědět report, teda jestli zrovna nebudu mít zavedenou anální sondu aby mi nasadili mikrokameru do sítnice...
Zatím NB vypadá dobře, začnu trochu makat se složkami a dám vědět report, teda jestli zrovna nebudu mít zavedenou anální sondu aby mi nasadili mikrokameru do sítnice...
Jasný. Takhle jsi ten touchpad vypnul úplně. Pokud ho nepotřebuješ, je to nejlepší řešení.
Jinak ten touchpad musel někde ve správci zařízení být. (Myši a jiná polohovací zařízení nebo Zařízení standardu HID). Ale to už je jedno.
Jinak ten touchpad musel někde ve správci zařízení být. (Myši a jiná polohovací zařízení nebo Zařízení standardu HID). Ale to už je jedno.
Tak hele, po týdnu zkoušení to mespadlo ani jednou, musím to zaťukat! Takže díky moc za všechno a za super spolupráci. Tady přikládám padarok, snad jsem se aspoň trochu odvděčil. Jenom mě trošku mrzí, že když mě posledně unesli emzáci, tak jsem tě na jejich mateřské lodi zahlédl a teda musím konstatovat, že za ty věci, co jsi tam s nima dělal, ti to jednou lidstvo dozajista spočítá! 

- Přílohy
-
- capture9.jpg (50.94 KiB) Zobrazeno 844 x
To bylo pod vlivem drog a to se nepočítá (prostě mě tam ty zelení bastardi zhulili jak Yoko Ono)že za ty věci, co jsi tam s nima dělal, ti to jednou lidstvo dozajista spočítá
Děkujeme za dárek a já si budu přát, aby alespoň malá část byla použita k rekonstrukci mého konečníku,
zmasakrovaného mimozemskými análními sondami