Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Špatná GK ?

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
nurder
Návštěvník
Návštěvník

Špatná GK ?

#1 Příspěvek od nurder »

Dobrý den,

asi před týdnem jsem sem psal, že mi nejde pustit PC. Hrál jsem hru, najednou se vypnul a už nejde zapnout. Myslel jsem si, že to bude zdrojem, tak jsem ho vyměnil a stále nic. Tak jsem si pořídil novou základní desku a také nic :). Už mne tedy nic nenapadalo. Pak jsem tedy zkusil tu novou desku pustit jen s procesorem a bez grafické karty, jelikož tato deska má i nějakou integrovanou. A najednou se PC pustil :). Prosím tedy o radu :). Je tedy grafická karta úplně rozbitá ???? Není to nějak tím, jak jsem jí připojil. Vždy když jí připojím, pc pustit nejde a když jí vypojím pc jde. Dále se chci zeptat, myslíte si, že ta stará základní deska půjde, či asi nelze pustit MB bez grafické karty, že ?

Mockrát Vám děkuji.

mnm9
2. Stupeň Varování

Re: Špatná GK ?

#2 Příspěvek od mnm9 »

starou desku odzkousis i bez grafiky
minimalne uslysis, ze se neco deje a nasledne ti deska vypipa, ze neni pripojena grafika (za predpokladu, ze je deska v poradku a je pripojenej speaker)

nurder
Návštěvník
Návštěvník

Re: Špatná GK ?

#3 Příspěvek od nurder »

Tak jsem vyzkoušel desku bez graf. karty a vše funguje. Vrátil jsem jak new desku tak i new zdroj a koupil jsem si new GK. Bohužel i nadále to nešlo, ale omylem jsem zahýbal s konektorem na napájení základní desky a počítač se najednou pustil. Poté jsem zase zahýbal a vypnul se. Takže ted nevím, jestli je blbí kontakt na kontektoru u zdroje nebo u desky :). Zatím mi to běží, ale nesmím s tím absolutně hýbat :). Myslíte si, že to bude v tom konektoru vedený ze zdroje nebo na základní desce ?

Děkuji

Odpovědět