Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Notebook BSOD

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
Drago125
Návštěvník
Návštěvník

Notebook BSOD

#1 Příspěvek od Drago125 »

Zdravím včera večer se mi stala taková věc, udělal jsem si čaj a než se stihl upít tak jsem si ho celý vylil do notebooku :cry:

Ihned jsem ho vypnul vypojil ze sítě vyndal baterku, vylil vše co šlo a pustil jsem se do rozebírání, vše jsem usušil, vyčistil, základní deska vůbec nebyla ani vlkhá jediný co bylo lehce mokré, byla DVD mechanika která stejně nefungovala a trochu HDD z vrchu.. Celé to pobrala klávesnice.. -.-

Po následném fénování a sušení všeho jsem notebook znovu složil. (je to Asus K50ID, už po záruce)

A nastal problém s tím že nejdřív se vůbec nestačil načíst systém, notebook zamrzl při animaci okna, potom jsem zkusil opravu systému ale ta mi začla házet BSOD. Asi 2x co jsem zkoušel, potom jsem zkusil znovu načíst systém, načte se do login screenu, ale pak vyhodí BSOD. Nakonec jsem zkoušel nouzový režim a ten funguje normálně... Právě sedím ve škole s netbookem a logy z BSOD nahodím hned co přijedu domů...

Jen se teď ptám co by to teoreticky mohlo být... :)

Děkuju.

Drago125
Návštěvník
Návštěvník

Re: Notebook BSOD

#2 Příspěvek od Drago125 »

Tak mi to nedalo notebook jsem znovu rozebral, zase ještě jednou vyčistil zapl jsem ho. Spustila se kontrola disku vše v pohodě... a notebook normálně funguje.... a ve složce minidump nic není.....

motji
VIP
VIP

Re: Notebook BSOD

#3 Příspěvek od motji »

Zdravím :)
Pokud by se BSOD opakovala, napište :) .
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Zamčeno