Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Problémy s pripojením na internet.

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
letec
Návštěvník
Návštěvník

Problémy s pripojením na internet.

#1 Příspěvek od letec »

Dobrý deň,
dnes ráno zapnem PC a chcem ísť na internet a stala sa mi taká vec, že:
zapnem google chrome a bud mi internetové stránky načítavalo velmi dlho aleby ma tam hodilo toto:
Chyba 105(net::ERR_NAME_NOT_RESOLVED): Adresu DNS serveru nelze vyhledat.
Skúsil som reštartovat modem, vypnut/zapnut antivirus (AVAST), opravit internetové spojenie, no pomohlo to vždy len na pár sekúnd.
Niečo som o tom čítal už na nete, a skusil som zmenit DNS server na 8.8.8.8 ako to niekto radil no ani to nepomohlo nejako...
proste bud dlho načítavá alebo tam hodí ten error a ked dam znova načítat stránku tak mi ju o5 bud hned načíta alebo zase hodí ten error.
Ešte 1 vec: dal som robit aj kontrolu disku a nedávno sa mi cez skype dosatl do PC ten šmejd vírus, ale to je už 2 týždne a taktiež som dal kontrolu disku cez AVAST a našiel tam plno bordelu...
Vopred vdaka za pomoc.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Problémy s pripojením na internet.

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Nejprve dejte log RSIT: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=13&t=105895 .
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Zamčeno