Asi rok dozadu sa kupil monitor 22 alebo 21 uz neviem presne no pointa je ze proste odporuca sa na nom mat 1920x1080 rozlisenie.
No to nie je moc podstatne ale momentalne uz na mojom pc mi seka aj facebooku bez srandy ak zacnem skrolovat tak proste seka mi to.
Alebo ak si pustim video na youtube v 720p hodne mi to seka ked si pozriem neaky bdrip v 720p normalne cez trebars bs player tiez to seka o 1080p sa ani nejdem bavit to uz je strasne.
Lenze teraz ked som nedavno dostal optiku na PC sa neda naraz uz ani stahovat a robit nieco ine kedze to ide tak 4 mb za sekundu a robit akukolvek inu vec pretoze PC neustale seka a ide pomali trebars ak iba stahujem a pozeram film alebo prezeram internet pc ide dost pomali.
Ja osobne si myslim ze nestiha procesor lebo v procesoch je takmer neustale vytazeni na 100%.
Ostantne tu su parametre
CPU : Intel Celeron 3,20ghz socket 775 LGA
Mainboard : Gigabyte Technology model 8I945PL-G
chipset 8I945pl
south bridge 82801GB
IT8712
Memory DDR2 1024 MB
Graphics NVIDIA GEforce 8400gs 512mb
Tak ja sam neviem ci mam dokupit ram ale zmena procesora by to zmenila alebo grafickej karty ale proste chcem na to PC este pracovat nepotrebujem na nom hrat a hry ani nic narocneho proste chcem aby ak robim trebars dve veci naraz aby nesekal aby zvladal take somariny ako bez sekanie pozeranie filmov trebarz v 1080 a prosimvas napr. u toho procesoru co by sa dalo odporucit take najlepsie alebo co by splnilo poziadavky lebo ja sa v tych socketoch a podobne moc nevyznam.
Dakujem dobredu za rady.

Este som zaudol mam na nom nainstalovanu WIN 7 ale bolo to rovnake aj na XP