Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Startup repair offline

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Dejv
3. Stupeň Varování

Startup repair offline

#1 Příspěvek od Dejv »

Zdravím, chtěl bych poprosit o případnou pomoc než se pustím do formátu , což se mi nechce.
Mám problémek s windows 7 ultimate, který po spuštění říká že se win spouští šrotuje HDD a najednou restart s okamžitým odpojením HDD (lupanec v HDD) a stále dokola. Opava z instalačky hlásí , že opravit nejde a zda chci odeslat, bla bla a problém je s Startup repair offline. Nedostanu se do nouzáku vypnutí podpisů ovladačů , prostě nic nepomůže. Bod obno. není.

Ještě jsem se s tím nesetkal. Muže to být třeba vir? A nebo tak zásadní krach systému? U xp bych zkusil proházes SAM, ale u w7 nevím co s tím. Přitom systém je tam měsíc nově. Myslel jsem že to bude HDD, ale provedl jsem instalaci na jiný HDD a vše funguje, takže hardware OK, dokonce jsem v acronisu provedl klon toho vadného systému na dobrý HDD, abych vyloučil vadný HDD a závada trvá i na klonovaném HDD, regenerátor také nic nenašel......hmm divný, že by se takto zhroutil systém :( .
Třeba jste se s tím někdo setkal.

vyosek
VIP
VIP

Re: Startup repair offline

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: Tohle opravdu vypada na nahoreny system

:arrow: Kontaktoval bych techcnickou podporu microsoftu, je zdarma a mate na ni narok jelikoz mate urcite zakoupenoiu licenci na ty W7
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Dejv
3. Stupeň Varování

#3 Příspěvek od Dejv »

jako myslíte, nahořený = nějak vadný systém? Jinak HDD , když ho připojím na jiný PC, tak se na něj normálka dostanu, najdu tam někde nějaký log s tím co se mohlo stát za problém?

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

Naboreny = poskozeny = mohlo dojit k poskozeni nejakych systemovych souboru, sluzeb a funkci...

To tezko zjistime co presne, to je prace pro technickou podporu microsoftu, oni maji nastroje na vyzkouseni funkci atd...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět