Zdravim mam dotaz chci si upgradovat svuj novy pc na kterem jsem mam nainstalovanou vistu a mam dotaz zda mam upgradovat na windows 7 ci windows 8.
Microsoft nabizí upgrade windows 8 za 800 kc http://windows.microsoft.com/cs-CZ/windows/buy
Je tato nabidka vyhodna nebo si mam radsi priplatit za sedmičku.
Díky za vaše názory.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Já osobně bych počkal klidně i déle. Není vůbec kam spěchat. Když vyšly Visty, lidi taky spěchali a ti, co prohlédli pak zase velice rychle zdrhali.
Sedmičky jsou teď dost spolehlivé a se Service Packem 1 i ošetřené, tak proč se hned vrhat do neodzkoušené novinky, že.
- -
... I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
You gave me love, I've found my identity, found my identity.
I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
You gave me hope, I've found my identity in Christ...
Nevadí akční nabidka upgradu za 800kc platí do konce ledna 2013 snad do te doby budou nějake recenze.
Já osobně rád zkouším novinky ono by mě nesralo ani tak to metro spíše sem se chtel zeptat jak je optimalizován,jestli se spouští rychleji než 7 a jak by fungoval na obyčejném 3 roky starém nedotykovém pc.
A co vyzkouset windows 8 ve virtual boxu.
Stahl bych sem si trial verzi w8 a virtual box a vyzkousel bych to a nazaklade toho bych se rozhodl.
Co myslíte?
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.