Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Výběr antivirového programu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Výběr antivirového programu
Zdravím všechny.Chtěl bych svůj počítač co nejlépe zabezpečit.Poradili by jste mi prosím jaký free antivir je nejlepší ? Mám avast! a jsem s ním spokojen,ale chtěl bych se zeptat jestli je něco lepšího.Prosím neraďtě mi AVG (prý není moc kvalitní-plané poplachy,slabší detekce).Nevíte někdo o něčem ? Za rady a odpovědi děkuji předem
.

Lenovo ThinkPad T440p
Intel Core i7 4700MQ 3,4 GHz, 16 GB RAM
openSUSE Leap 15.1 KDE
openSUSE Leap 15.1 KDE
Re: Výběr antivirového programu
Lepší než Avast? Jedině Avira!
Ale není česky.
Myslím, že Avast plně postačuje, zvláště když neklikáte na kdejakou blbost co na vás kde vyskočí.

Myslím, že Avast plně postačuje, zvláště když neklikáte na kdejakou blbost co na vás kde vyskočí.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
No,na kdejako u blbost neklikám a tak si ten avast! asi nechám.Vy určitě máte víc zkušeností než já a tak dám na vaši radu
. Jinak díky za radu
.

Lenovo ThinkPad T440p
openSUSE Leap 15.1 KDE
openSUSE Leap 15.1 KDE
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Na Avast se můžeš spolehnout 

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <