Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o kontrolu logu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o kontrolu logu
tak ani SP2 nepomohl, staré logovací okno je na začátku pořád, systém nabíhá tak, že se načte jenom tapeta s myší, za dlouho někdy i zbytek (lišta ikony) - pokud ne tak spouštím explorer.exe ručně. Nejde ten firewall a samozřejmě i ten net. Jinak programy chodí normálně. Zkusil jsem ještě odinstalovat aviru a nic. Zkusím ještě jednou ten SP2.
No myslím, že asi vezmu externí hdd a zazálohuju veškeré důležité dokumenty a bude format C. Myslím, že toto vlákno můžete zamknout. Jen mě mrzí, že to pc šlo celkem obstojně a už nejde, ale je to můj problém. Děkuji za věnovaný čas.
I me to mrzi, bohuzel XP 64bit nejsou moc tradicni a autori utilit na nej nejsou moc pripraveni...
Jeste muzete zkusit opravnou instalaci...
Jeste muzete zkusit opravnou instalaci...