Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Projekt OCHRANA > odpověd

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
xxterorxx
Návštěvník
Návštěvník

Projekt OCHRANA > odpověd

#1 Příspěvek od xxterorxx »

Nevim jestly jste si myslely ze mam černe umysly, ale všechny uživatele jsem kontaktoval a řekl jim jak jse viru zbavit.Jen jsem se chtěl zeptat proč bylo témá uzavřene když jsem neuploadoval vir nezminil jsem ani jeho nazev, prostě vubec nic co by napovědělo o jaky program se jednalo?Neporušil jsem žadne pravidlo nenapsal jsem tam navod jak si udělat ruzne časti a věřte my že i kdybych napsal navod pochopí ho zde jen par lidí.

S pozdravem xxterorxx

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Projekt OCHRANA > odpověd

#2 Příspěvek od Rudy »

Poslání tohoto fóra je primárně boj s viry a ostatní nákazou, vč. jejich likvidace. Toto není fórum, které dává návody, jak zavirovat cizí pracovní stanice. Navíc je takový postup zcela nelegální. S podobnými návody se odeberte na jiná fóra, tady vám pšenka nepokvete.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od cernohous13 »

Zdravím,

důvody zamčení ti snad Rudy vysvětlil dost jasně.
To, že jsem tvoji IP našel na dvou blacklistech naznačuje, že nejsme jediní, komu se tvoje "projekty" nelíbí.
A přes anonymizér to ani nezkoušej :evil:
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

Zdravim,

navic byl projekt zastiten problemovym uzivatelem madara, ktery dze an foru obdrzel BAN.

A jak psali kolegove, nelegalni cinnost nepodporujeme...

Ale zajimalo by me, ajk jste kontaktoval vsechny uzivatele, kdyz to tahali pres ulozto - kde jste na ne ziskal kontaktni udaje :?:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od tuvok07 »

Hmm.... :?:
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

blai
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#6 Příspěvek od blai »

Proč si tam nedal ty výsledky? Tam píšeš : " Jak mužete vidět s takto nakaženým počitačem mužete dělat cokoliv " ale nic tam vidět není. :?:

Odpovědět