Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
CHROME & PAMĚT
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
CHROME & PAMĚT
Zdravím Vás,chtěl jsem se optat,jestli jde omezit využití pamětu pro CHrome,mam jen 1GB a vím že to papá,ale zatím mi prijde nejrychlejsi,ale jestli nelze ušetřit.četl jsem že jde nejak nastavit požití karet,ale jak,to už jsem se nedozvedel,googlil jsem,ale vetsinou se jedna o Ubuntu a Linuxove systemy,za radu V8m všem díky
Re: CHROME & PAMĚT
Zdravim
Je to jednoduche, neotevirejte stranky v novych kartach ale pouzivejte jen jednu kartu...

Je to jednoduche, neotevirejte stranky v novych kartach ale pouzivejte jen jednu kartu...
...se setkávame zase,což mě těší,ano to je varianta,ale říkal jsem si jestli nelze neco vypnout v tomto prohlížeči neb ho nejak upravit kvuli té pameti
Omezit pluginy a doplnky - ja na netboku, kde tez setrim kazdy MB pameti, pouzivam jen AdBlock z doplnku jinak nic...
Takto prozkoumany CHR nemam do detailu, ale staci jedna, max dve zalozky a hodne to setri...
Takto prozkoumany CHR nemam do detailu, ale staci jedna, max dve zalozky a hodne to setri...
to mate pravdu s kazdou zalozkou přibývá cca 10Mb,což jen na rozebeh asi sežere 40Mb,ale zas to je nejak bez problemu,zatim jsem s tím spokojen a obcas pada plugin flashe.
Flash mi tez oncas dela prolbely, bohuzel hodne stranek ma v sobe nejakou tu flash animaci...
Leda aktualizovat at se odstranuji bugy, nic jineho asi nezmuzeme
Leda aktualizovat at se odstranuji bugy, nic jineho asi nezmuzeme
už jsem se lekl že mam zas neco extra ja v pc a že budem delat nejaky scan 3 dny
,ufff,tak diky,jdu hrat na kytaru,tam žadne mouchy prozatim nejsou,preci to je jen lampovy software
a tam to je jednodušší než tu v tom hnízdu wormu,malwere,a ruznejch jinejch veci,slušně řečeno,tak díky za pokec a nazor a prozatím nashle 

Nemate zac, rad jsem pomohl
Zase nekdy