Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
K změna potřebuji prosím poradit jak se dostat na novém systému k netu. Mám modem, ale netuším jak ho opět připojit do pc
EDIT:
Dobře takže jak se zdá chyba přetrvává. Sice nevím proč jsem měl to štěstí-pc stále freezoval při instalaci pc v jednu určitou chvíli obvykle nebo chvilku před ní nebo po. A když jsem vyměnil drát ze starého počítače do tohoto(který vede data z disku do základovky) najednou instalace nefreezla a dokončila se každopádně teď mi pc freezuje. Je to zajímavé každopádně znamená to že problém není vyřešen ani nevím jestli mám vůbec systém na novém disku ale myslím že diskem to asi nakonec nebude-freezovalo to při instalaci na jakýkoliv disk i po tom co jsem dočasně "problémový" disk ručně odinstaloval z hardwaru pc a navrátil jej... Opravdu netuším ((
Zkoušel jsem opět nainstalovat windows pouze s tím jedním diskem který nemá být vadný-zasekl se při instalaci systému takže problém je stále kdesi ve vzduchu
Zkus vlézt do nastavení BIOSu a na záložce Exit zvolit Load Setup Defaults a uložit to.
Pokud by byl vadný diskový host adaptér, je tam ještě jeden přídavný hostitelký řadič Silikon 3132.
Je za USB konektory. Zřejmě ale neumí emulaci IDE a při instalaci Windows XP bys musel vložit disketu s ovladačem od Silikonu.
Asi bych na Aukru pořídil nějakou základní desku. Bude to za pár korun.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Takže jo díky moc nevím jak to jen jsem se trochu hrabal v počítači v drátech a když jsem to po nějaké době zase složil pc jede bez problému takže supr )))
Tyto závady vyloženě nesnáším, když nevím v čem to vězí a čím to vlastně bylo opraveno. Může to být vadný kabel nebo třeba prasklá základní deska. No uvidíš...
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Jo tak jsem si 5 minut užíval radosti než se to zase seklo-měl jsem zapnutý skype,TS mozillu a Minecraft jsem hrál a pak se to seklo... No mamka má nějakého přítele který se prý na to podívá tak snad na něco přijde a s tou prasklou základovkou nebo tak nevím jak by se to mohlo stát do počítače jsem nijak extrémně nehrabal jen jsem vyndal RAMky a trošku je očistil od prachu... A nevím nezdá se mi že by odpadávala to bych dnes už ani nezapl počítač ne? Uvidíme potom no
Jinak určitě moc díky za ty rady a ochotu ještě jednou