Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Facebook-vir
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Facebook-vir
PC se mi zda cisty, jak se problem se skypem projevuje 

To je problém na FB. Dřív se mi tam přeposílaly různé odkazy ostatním přátelům, aniž bych o tom věděla. Jestli se to posílá dál nevím, nikdo si zatím nestěžoval, ale poslední dobou se mi párkrát stalo, že se mi to ukázalo na mé vlastní zdi. V neděli dokonce asi čtyřikrát za den. Je to taková hatmatilka v cizím jazyce. PC čistím přes CCleaner a asi to tomu i pomáhá..., ale jak píšu, občas se ten šmejd znovu objeví.
A ty prispevky na Vasi zdi jsou tam pridane vasim jmenem?
Ano,jako bych to posílala já.
Muzete kdyztak udelat screen te zdi a poslat mi to na mail
Dobrý večer,
určitě pošlu, ale teď se mi to tam zase dva dny neobjevilo. Když se podaří
, což doufám, že ne, tak se znovu ozvu. Každopádně strašně moc děkuji za pomoc a ochotu.
určitě pošlu, ale teď se mi to tam zase dva dny neobjevilo. Když se podaří

Oki, kdyby neco, tak se ozvete - tema nechavam otevrene...
Jinak nemate zac
Jinak nemate zac

Zdravím, tak se mi to tam zase objevilo. Posílám vám do emailu printscreen.
Děkuji
Děkuji
To spise vypada na povoleny pristup nejake aplikaci apod...projdete si kde vsude mate Like a co muze pouzivat data...
Asi už jsem něco objevila, snad to pomůže. Moc díky za rady a přeji pěkný večer. 

Nemate zac, kdyby neco tak napiste