Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Kontrola Logu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
-
- 2. Stupeň Varování
Re: Kontrola Logu
nevím!!!!!!!!
Tak se kamarada na to poptejte, minimalne pokud vam instaloval system, tak by mel dodat nalepku COA ci vam dat registracni udaje (seriove cislo)...
-
- 2. Stupeň Varování
YKHFT-KW986-GK4PY-FDWYH-7TP9F tohle mi napsal
To je sice hezke seriove cislo ale ma kamarad pravo a dohodu s microsoftem ze mute instalovat na dalsi systemy instalovat a pouzivat?? On to cislo muze mit zas odnekud oblahle....
Podivejte, ja bych to nejak nezdrzoval dal, v logu je jasne videt crack na windows, dal si to s kamaradem poreste jak chcete, my tu nelegalni systemy nepodporujeme, jak je uvedeno v pravidlech fora...
Podivejte, ja bych to nejak nezdrzoval dal, v logu je jasne videt crack na windows, dal si to s kamaradem poreste jak chcete, my tu nelegalni systemy nepodporujeme, jak je uvedeno v pravidlech fora...
-
- 2. Stupeň Varování
Muzu se zeptat, proc se tady porad resi nejaky legalni windows, kdyz tipuju, ze polovina lidi, co se tu radi, ma stejne nelegalni? Muzete mi teda aspon rici, jestli mam logy a pocitac jiz v poradku?
-
- 2. Stupeň Varování
Můžete mi odpovědět? Děkuji
Odpovím já. Legalita Windows se řeší proto, že máme jasně v pravidlech, že nelegální software jakožto bezpečnostní fórum NEPODPORUJEME! Je to jednak proti politice našeho fóra - cracklé Windows či jiný software často zlobí, chovají se nestandardně - druhak tímto i porušujete zákony!
Osobně mám Windows samozřejmě legální. Stejně jako 100% mých známých a příbuzných

Nevím, kde berete tu drzost ohánět se tím, že většina lidí zde má podle vás také nelegální systém - to víte jako prosím odkud?
Osobně mám Windows samozřejmě legální. Stejně jako 100% mých známých a příbuzných

Nevím, kde berete tu drzost ohánět se tím, že většina lidí zde má podle vás také nelegální systém - to víte jako prosím odkud?

Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
-
- 2. Stupeň Varování
A odpovíte aspoň na druhou otázku ??? Děkuji 

To už musíte počkat na kolegu Vyoska.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
-
- 2. Stupeň Varování
tak jo !! Dík 

- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Obávám se, že po odpovědi "NEPODPORUJEME" by mohlo být jasnoDominator95 píše:A odpovíte aspoň na druhou otázku ??? Děkuji

Takže další debatu můžeme ukončit

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
Dekuji kolegum za zaskok a lock, je zcela na miste...ja jsem byl bohuzel cely den v praci...

- Pavuk29
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
No ja tu nalepku z notebooku odtrhnem a nelepim ti ju na celoDominator95 píše:Muzu se zeptat, proc se tady porad resi nejaky legalni windows, kdyz tipuju, ze polovina lidi, co se tu radi, ma stejne nelegalni?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora,
pripadne s inymi uzivatelmi,
kontaktujte ma na ICQ alebo mailom
na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

V pripadne akutnych problemov s chodom fora,

http://www.icq.com/people/267560078/