Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

BSOD

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zamčeno
Zpráva
Autor
wraithik
Návštěvník
Návštěvník

BSOD

#1 Příspěvek od wraithik »

Zdravim mam problem s neustalym BSOD na NTB pocitac jede par minut a nasledne modra smrt a konec...ale problem je ze kdyz jsem zajel do windows/minidump tak je slozka prazdna, takze nemuzu nahodit jeji obsah nikam poradte tedy prosim jak dal postupovat.
Dekuji moc.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: BSOD

#2 Příspěvek od Rudy »

Také zdravím!
Bez minidumpu nic nezjistíme. Pamtujete si, co bylo na té modré obrazovce napsáno?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

wraithik
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od wraithik »

Preji dobre odpoledne...bohuzel se mi dany pocitac vcera rozohdl delat na schvaly a cely den nic az vecer kdyz uz sem chtel jit spat hodil bluescreen tak necekane ze sem nestihl vyfotit ale co hur od te dobry mi nechce najet system...hodi bluescreeny a konec bluecreeny sem vypozoroval 2typy(fotky jsou prilozeny)

U ntb mam nabidku pri pouziti f8 nejake prokolovani spousteni (ma to vytvorit soubor ntbtlog.txt ktery obsahuje seznam ovladacu nactenych pri spusteni) ale mam problem se k nemu nejak dostat jelikoz mi nejde uz ani nouzovy rezim proste nic...ani jedna z moznosti dane nabidky nesla a system neustale pada driv nez nabehne (tohle se pry uz stalo par dni z5...je to ntb pritelkyne pro upresneni) ale mi se dostal do rukou az v den kdy jsem tu psal topic a to v pohode najel akorat proste sem tam padal.

Dole je prilozene rarko s fotkama a v textaku u nich je popis situace kdy jednotlive chyby nastaly.

Jelikoz mi forum odmita upload hazim link na externi server s danym odkazem
http://leteckaposta.cz/218912839

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Pravděpodobně se jedná o problém pevného disku. Pokud systém udržíte chvíli v chodu v nouz. režimu, Stáhněte, nainstalujte a spusťte CrystalDiskInfo: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... ldiskinfo/ a přes Úpravy>kopírovat sem dejte log.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#5 Příspěvek od MiliNess »

Omluva za vstup:
Kolega má pravdu, asi se bude jednat o závadu disku. Systému se nepodaří připojit systémový svazek, jelikož je poškozen. Jestliže není poškození FS moc rozsáhlé, většinou pomůže nabootování z instalačního DVD či recovery disku, pak zvolit Oprava počítače, přeskočit automatickou opravu, v nástrojích pro opravu systému spustit příkazový řádek, v něm spustit příkaz bootrec /fixboot (pro opravu VBR) a poté příkaz chkdsk /r (pro opravu FS)
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

wraithik
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od wraithik »

Omlouvam se za delsi neaktivitu...
Zkusil jsem postup od Miliness ale ten bohuzel nic nevyresil
Ale po delsi dobe se mi povedlo rozjet pc na delsi dobu a udelat ten test disku a tady je vysledek
Přílohy
asdf.rar
(2.21 KiB) Staženo 103 x

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#7 Příspěvek od MiliNess »

Řekl bych, že je špatný, ale u FUJITSU bývají ty SMART atributy trochu chaotické.
1) Spusť ještě Error Scan v HD Tune, zda budou nalezeny vadné bloky
2) V Ovládací panely->Nástroje pro správu->Prohlížeč událostí->Protokoly systému Windows->klikni pravým myšítkem na protokol Systém, vyber Uložit všechny události jako, ulož to jako .evtx soubor a ten upni na http://www.leteckaposta.cz

wraithik
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od wraithik »

Tak hotovo odkaz je tady
http://leteckaposta.cz/326233206
dekuji moc :)

EDIT: koukam ze sem tu nikde nensapl ten vysledek testu...
vysly tam 2vadna mista a to:
1 Error at 128741 MB (LBA 263661964)
2 Error at 128741 MB (LBA 263662092)

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#9 Příspěvek od MiliNess »

Ten disk je nepochybně poškozený, což bylo s velkou pravděpodobností příčinou toho předešlého problému.
Co nejdříve ho vyměň nebo se problémů nezbavíš.

wraithik
Návštěvník
Návštěvník

#10 Příspěvek od wraithik »

Oki dekuju moc.
Jeste dotazek...muzu se zeptat jake jsou kvalitni znacky disku do ntb?

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#11 Příspěvek od MiliNess »

Dle zkušeností bych řekl, že je to jedno. Jsou to všechno krámy, aby z nás vytáhli co nejvíc love.
Kupuji WD nebo Seagate, ve 2,5" nemáš moc na výběr. Pokud chceš kvalitu a odolnost proti otřesům, kup 2,5" SSD.

Zamčeno