Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

mwav - ma tohle smysl resit?

Nemáte v tuto chvíli žádný problém s pc a chcete se jen ujistit, že je vše v pořádku?
Vložte log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zamčeno
Zpráva
Autor
Ghormoon
Návštěvník
Návštěvník

mwav - ma tohle smysl resit?

#1 Příspěvek od Ghormoon »

Ahoj,

pri preventivni kontrole mi krom vadnych asociaci v registrech mwav hodil jeste 2x "Object "XLG Security Center Corrupted Adware/Spyware" found in File System! Action Taken: No Action Taken.", ma to smysl resit?
nasel jsem to v par threadech, ale resilo se tam zaroven spousta dalsich veci, tak nevim, jestli to je samo o sobe nejak nebezpecne. (delal jsem scan celyho C:/ a nic dalsiho nenasel)

Dik,
Ghor

vyosek
VIP
VIP

Re: mwav - ma tohle smysl resit?

#2 Příspěvek od vyosek »

Zdravim :)

:arrow: mwav je uz davno mrtvy

:arrow: Doporucuji sem dat RSIT
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Ghormoon
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Ghormoon »

Koukal jsem jeste predtim na samotny HJT, ale nevidel jsem v nem nic, co by se mi nejak extra nelibilo :)

nejak mi ten post neprojde, linknu k sobe :))

http://ghormoon.ghorland.net/rsit/log.txt

pripadne

http://ghormoon.ghorland.net/rsit/info.txt

vyosek
VIP
VIP

#4 Příspěvek od vyosek »

my mame radeji RSIT, je podrobnejsi...

Ale tez RSIT se mi zda cisty, muzete tam pustit MBAM http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=29&t=115222
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

Ghormoon
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Ghormoon »

nenaslo to nic, tak budu predpokladat, ze ten mwav nasel nakou blbost ... vim, ze podobny hlasky byly u nekterych haveti, ale nebyla to presne tahle, tak jsem se jen chtel ujistit, dik :)

btw na ten rsit mate taky naky analyzer typu toho, co bylo na hijackthis.de? (resp. hjt tam vykopnout asi jde, ale na ten zbytek?) nebo to fakt nekdo vsechno cte?

vyosek
VIP
VIP

#6 Příspěvek od vyosek »

:arrow: hijackthis.de je uz mrtvej a nejde na nej spolehat

:arrow: lusteni logu je zalozeno na bystrem oku, znalostech cteni a hledani na google - zadne aplikace atd...

Ghormoon
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od Ghormoon »

nj, ja to naposledy vic resil v dobe hjt a mwavu :) samozrejme ze z toho nektery veci jsou videt hned, k tomu jsem si pomahal prave tim "dekoderem" na hijackthis.de a dohledaval podezrely polozky ... akorat co si pamatuju, tak nektery modi upozornoval i treba na vyple sluzby co hlasi rsit, tak jestli to sou fakt takovi "magori", co si to vsimnou a vi, co ma bezet, nebo maji naky "komparator" k defaultnimu nastaveni widli :)

holt nekdy se budu muset zas zorientovat :)

vyosek
VIP
VIP

#8 Příspěvek od vyosek »

To uz je proste o zvyku, vite co ma log obsahovat, ono kdyz tech logu lustite 20-30 za den, tak to proste v tom oku\hlave utkvi...

Zadna utilita na tohle lusteni opravdu neni, jen bystre oko a google

Ghormoon
Návštěvník
Návštěvník

#9 Příspěvek od Ghormoon »

skoda, obcas by se hodila, at nemusim otravovat s kazdou hovadinou, resp. zatim porad delam prvni vlnu cisteni pres hjt u kazdyho balastu :)
ale tak na svym pc jsem uz dlouho nic nemel, horsi to je s lidma v mem okoli :D
casem se treba naucim cist i to, co rsit generuje proti hjt navic, v tomhle mi holt doba utekla :) kdysi bejvavalo hjt docela ultimatni, pripadne co nenaslo to, tak mwav :) akorat to chce si najit cas a dokopat se k tomu xD to je s moji lenosti trochu problem xD

vyosek
VIP
VIP

#10 Příspěvek od vyosek »

Nyni je doba zcela jina a scena malware jde velmi rychle kupredu...

Pokud tedy nejsou problemy ci dotazy, je to z me strany vse :|

Ghormoon
Návštěvník
Návštěvník

#11 Příspěvek od Ghormoon »

jo, to uz se mohlo zamknout davno, jsme trochu ot :)

vyosek
VIP
VIP

#12 Příspěvek od vyosek »

Nic se nedeje, i tohle se da klidne probrat :wink:

Zase nekdy Obrázek

A na zaklade Pravidla o zamykani temat :lock:

Zamčeno