Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o preventivní kontrolu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o preventivní kontrolu
CBS protokol není moc ukecaný. Jedná se o nějakou interní chybu balíčku, což nám mnoho neřekne.
Pokud možno stáhni Process Monitor, spusť ho, zruš PID filtr, odklikni OK.
Připrav si ke spuštění SP1, v Process Monitoru vyčisti seznam událostí (Ctrl+X), spusť instalaci SP1, až skončí chybouv tak se vrať do Process Monitoru, pomocí Ctrl+E (ikona lupy) zastav monitoring,
v nabídce File zvol Save->All events a formát PML->vzber si cestu, kde bude ulo6en PML soubor a ten mi pak upni na http://www.ulozto.cz.
Pokusím se v tom najít důvod chyby.
Jinak se to prý dá vyřešit opravnou instalací, popsanou zde.
Pokud možno stáhni Process Monitor, spusť ho, zruš PID filtr, odklikni OK.
Připrav si ke spuštění SP1, v Process Monitoru vyčisti seznam událostí (Ctrl+X), spusť instalaci SP1, až skončí chybouv tak se vrať do Process Monitoru, pomocí Ctrl+E (ikona lupy) zastav monitoring,
v nabídce File zvol Save->All events a formát PML->vzber si cestu, kde bude ulo6en PML soubor a ten mi pak upni na http://www.ulozto.cz.
Pokusím se v tom najít důvod chyby.
Jinak se to prý dá vyřešit opravnou instalací, popsanou zde.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Bohužel jsem úplný začátečník a tak nechápu co v tom programu mám dělat.Moh by jste mi to napsat prosím trochu podrobněji ? 

Lenovo ThinkPad T440p
Intel Core i7 4700MQ 3,4 GHz, 16 GB RAM
openSUSE Leap 15.1 KDE
openSUSE Leap 15.1 KDE
Když ten program spustíš, objeví se ti okno "Process Monitor Filter". U prvního filtru (zelený PID) zruš zartžítko a stiskni OK.
Spusť instalaci SP1, až skončí chybouv tak se vrať do Process Monitoru a buď stiskni současně klávesy Ctrl+E nebo klikni na ikonu lupy (třetí z levy - Capture).
V nabídce File zvol Save->All events->vyber si cestu, kde bude uložen výsledný PML soubor a ten pak někam upni.
Lépe to asi popsat neumím
Spusť instalaci SP1, až skončí chybouv tak se vrať do Process Monitoru a buď stiskni současně klávesy Ctrl+E nebo klikni na ikonu lupy (třetí z levy - Capture).
V nabídce File zvol Save->All events->vyber si cestu, kde bude uložen výsledný PML soubor a ten pak někam upni.
Lépe to asi popsat neumím

No tak instalace byla zase neúspěšná.Soubor z Procces Monitor je tady http://uloz.to/xJ4fFZf/logfile-zip a heslo je tady : forum.viry.cz
Nevím jestli jsem vše udělal správně ale snad jo.Když na konci vyskočí to okno Instalace aktualizace Service Pack 1 tak je v tom okně tento odkaz : http://www.microsoft.com/cs-cz/download ... px?id=3132
Ten program z té adresy jsem stáhl do počítače a nevím jestli ho mám použít.Nevíte jestli by to mohlo pomoct ?
Nevím jestli jsem vše udělal správně ale snad jo.Když na konci vyskočí to okno Instalace aktualizace Service Pack 1 tak je v tom okně tento odkaz : http://www.microsoft.com/cs-cz/download ... px?id=3132
Ten program z té adresy jsem stáhl do počítače a nevím jestli ho mám použít.Nevíte jestli by to mohlo pomoct ?
Lenovo ThinkPad T440p
openSUSE Leap 15.1 KDE
openSUSE Leap 15.1 KDE
No to víš, že ho použij.
Ten program na adrese,kterou jsem uvedl v předchozí odpovědi byl i v x64 bitové verzi,tak jsem si stáhl tu.Program jsem spustil a on se snažil opravit nějakou chybu Hotfix.Po opravě napsal že problém byl opraven a když jsem se pokusil znovu nainstalovat Service Pack 1,tak se zase nenainstaloval.Byla tam zase nějaká chyba.Já už si fakt nevím rady
.

Lenovo ThinkPad T440p
openSUSE Leap 15.1 KDE
openSUSE Leap 15.1 KDE
Jak se jmenuje ten instalační soubor SP1? Já ho v tom logu nemůžu najít.
Ten soubor co instaluje SP1 se jmenuje windows6.1-KB976932-X6
4 .
4 .
Lenovo ThinkPad T440p
openSUSE Leap 15.1 KDE
openSUSE Leap 15.1 KDE
Pak jsi ten instalační balíček spustil buď v době, kdy byl Process Monitor vypnutý nebo v něm bylo zastavené monitorování (Ctrl+E).
O tomhle souboru není v logu sebemenší zmínka.
O tomhle souboru není v logu sebemenší zmínka.
Já jsem úplný začátečník a teda ani nic moc pořádně nechápu.Je ta instalace Service Packu 1 opravdu tak důležitá ?
Lenovo ThinkPad T440p
openSUSE Leap 15.1 KDE
openSUSE Leap 15.1 KDE
Zatím není. Asi bych to zatím nechal být. Bude třeba ten počítač svěřit někomu zkušenému,
který si k tomu sedne, pustí se do pořádných binárních jatek a odstraní prohnilý programový brzlík.
který si k tomu sedne, pustí se do pořádných binárních jatek a odstraní prohnilý programový brzlík.
Souhlasím s vámi.Nechám to zatím být.Děkuji vám moc za vaši ochotu mi pomoci a za váš čas strávený psaním příspěvků k tomuto tématu.Ještě jednou děkuji

Lenovo ThinkPad T440p
openSUSE Leap 15.1 KDE
openSUSE Leap 15.1 KDE
Tak to tu můžu uzamknout?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data

Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Můžeš
Jsem tu zase
. Na webu Microsoft jsem stáhl soubor windowsupdate.diagcab a ten mi vyhodil tohle : http://uloz.to/x6cq1DX/windows-update-t ... g-info-zip . Heslo : forum.viry.cz
Mohl by jste se na to prosím podívat ?

Mohl by jste se na to prosím podívat ?

Lenovo ThinkPad T440p
openSUSE Leap 15.1 KDE
openSUSE Leap 15.1 KDE