Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
nefunkční internetové připojení
Moderátoři: Rudy, Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
nefunkční internetové připojení
Zdravím, mám problém s instalací síťového připojení poskytovaného firmou T***t, přičemž se mi při otevření složky "Síťová připojení" zobrazuje pouze prázdná stránka, namísto možnosti "Připojení k místní síti" viz. obrázek. Vím, že je na internetu spousta návodů, ale žádný mi nedokázal pomoci. Předem děkuji za odpověď.

Naposledy upravil(a) vyosek dne 03 říj 2012 18:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: cenzura poskytovatele - reklamu tu nechceme :)
Důvod: cenzura poskytovatele - reklamu tu nechceme :)
Re: nefunkční internetové připojení
Zdravim
Mate nainstalovan ovladac k sitove karte?
btw, nazev poskytovatele z reklamich duvodu cenzuruji 

Omlouvám se, vím, že Vám teď přidělávám práci, ale nemám tušení, jak to zjistím. Mohl bych požádat o postup?
Nic se nedeje
Start - ovladaci panely - spravce zarizeni - a mrknete jestli nekde neni zluty vykricnik

Start - ovladaci panely - spravce zarizeni - a mrknete jestli nekde neni zluty vykricnik
problém se vyskytl u dvou názvů:
- CIF Single Chip
- Řadič sběrnice SM
- CIF Single Chip
- Řadič sběrnice SM

Použil jsem ten program, ale nic nenašel.
Mate nekde instalacni CD s ovladaci k zakladove desce?
Pravděpodobně někde ano, ale jediné CD, které se mi po přestavbě bytu povedlo nalézt bylo od procesoru. Existuje i jiná možnost?
Zajit na stranky vyrobce a tak jej stahnout
Už jsem to nainstaloval a vše nyní funguje tak, jak má. Chci, aby jste věděli, že vám děkuji a velice si Vás i tohoto webu vážím, protože jste mě už po 3. vytáhli z problémů. Jsem Vám velmi vděčný.
Jsem rad ze muzete pomoci a pokazde se k nam vratite a opet pomuzem
Jinak nemate zac, rad jsem pomohl
Zase nekdy 
A na zaklade Pravidla o zamykani temat

Jinak nemate zac, rad jsem pomohl

A na zaklade Pravidla o zamykani temat