Prosím pomoc, jsem z toho opravdu zoufalý

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o pomoc !
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Prosím o pomoc !
Zdravím, potřeboval bych pomoc !
Tady je odkaz na mé vlákno v jiné sekci : http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=5&t=124649
Re: Prosím o pomoc !
Zdravim
My jsme tu zdarma a ve svem volnem case, kolega se vam bude venovat...Pokud jste potreboval urgetni pomoc, mel jste se obratit na placene sluzby, kde se muzete domahat okamziteho reseni...
Zde si bud pockate nebo holt mate smulu...
A nezakladejte prosim dalsi duplicitni temata...

My jsme tu zdarma a ve svem volnem case, kolega se vam bude venovat...Pokud jste potreboval urgetni pomoc, mel jste se obratit na placene sluzby, kde se muzete domahat okamziteho reseni...
Zde si bud pockate nebo holt mate smulu...
A nezakladejte prosim dalsi duplicitni temata...

Přispějete na provoz fóra?