Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nefungující Windows Update
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Re: Nefungující Windows Update
Pak bych pokracoval dal jak navod pise a to kontaktovat tech. podporu microsoftu https://support.microsoft.com/oas/defau ... redirect=1
S podporou se mám obrátit na výrobce notebooku. Děkuji za Váš čas a pomoc.
To mi nejde nejak do hlavy, vyrobce zodpovida za HW, windows jsou SW produktem microsoftu, tak nejak mi to prijde divne
To urcite to tedy zkuste a prilozte k zadosti odpoved od microsoftu..

To urcite to tedy zkuste a prilozte k zadosti odpoved od microsoftu..
Zkuste jeste tohle
Čarls píše: Zastavit službu Automatické aktualizace ve windovs je složka C:\WINDOWS\SoftwareDistribution
Přejmenovat SOLD vyrestartovat Pc a zkusit windows update zkontrolovat zda je služba spuštěna
a vyzkoušet aut aktualizace
Pak pokud vše funguje složku SOLD smazat
Aktualizace fungují, jen se ze systému ztratil Firewall a Defender. Nevím jestli to nesmazal nějaký z těch virů.

- Vyskoci na Vas okenko, do ktereho zkopirujte text nize
Kód: Vybrat vše
cmd
- Kliknete na OK
- Otevre se nove okno s cernym pozadim a prikazovym radkem

netsh firewall reset %SYSTEMROOT%\SYSTEM32\REGSVR32.EXE %SYSTEMROOT%\SYSTEM32\WUAUENG.DLL exit
- Kazdy radek odenterujte

Dobrý večer,
tak jsem opět konečně tady. Poslední rada skončila touto chybou.
tak jsem opět konečně tady. Poslední rada skončila touto chybou.
- Přílohy
-
- screen.jpg (32.87 KiB) Zobrazeno 2342 x

- Start->spustit->notepad
- Vlozte text nize
@ECHO OFF cd /d "%ProgramFiles%\Windows Resource Kits\Tools" subinacl /subkeyreg HKEY_LOCAL_MACHINE /grant=administrators=f /grant=system=f subinacl /subkeyreg HKEY_CURRENT_USER /grant=administrators=f /grant=system=f subinacl /subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT /grant=administrators=f /grant=system=f subinacl /subdirectories %SystemDrive% /grant=administrators=f /grant=system=f subinacl /subdirectories %windir%\*.* /grant=administrators=f /grant=system=f
- Soubor ulozte jako del.bat
- Pri ukladani dejte ulozit jako typ Vsechny soubory (nastevni je uvedeno na obrazku nize)
- Zavrit notepad
- kliknete na del.bat pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
- Okno jen problikne a provede ukony - soubor muzete smazat

Bohužel, pokus skončil stejnou chybovou hláškou.
Podivne, asi bych se obratil jiz na tech. podporu, je to jejich produkt a na podporu mate narok
To jsem zkoušel již dříve a tech. podporou mě bylo doporučeno reinstalování systému do továrního stavu. Vzhledem k tomu že notebook jinak funguje bez sebemenších problémů, tak do toho se mě moc nechce.
No fakt super podpora 

Mel jsem podobny problem - z jinych Windows 7 (dokonce 64bit) jsem si vyexportoval klic HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\services\wuauserv, vymazal jej na "problematickych" Windows 7 32bit a nasledne naimportoval - problem vyresen.
Diky za info