Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Problém v prohlížeči : Chatzum
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Problém v prohlížeči : Chatzum
pro doplnění jeden soubor je (výchozí) REG_SZ hodnota není nastavena a druhý Start Page REG_SZ search.chatzum.com
Tak regedit vyčištěn. Chatzum v regeditu nenalezen, ale bohužel, problém stále přetrvává.
Já děkuji za pomoc a za čas, který jste mi věnovali
Já děkuji za pomoc a za čas, který jste mi věnovali
Tak kdyby někdo bojoval s tím samým problémem, tak je vyřešen.
Stači spustit Firefox vybrat Nápověda - Technické informace - obnovit aplikaci Firefox (F10) a je po problému
Adminum ještě jednou moc děkuji za pomoc a čas mi věnovaný
Stači spustit Firefox vybrat Nápověda - Technické informace - obnovit aplikaci Firefox (F10) a je po problému
Adminum ještě jednou moc děkuji za pomoc a čas mi věnovaný
ako som pisal urob si bod obnovy a potom sa uz nemusis bat nicoho 

FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/
V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum https://platba.viry.cz/payment/